ΕΣΚΑΓΑΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ! Επιτέλους το Λιμενικό κάνει το αυτονόητο – Μπετόν αρμέ και τα θαλάσσια σύνορα μας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
26

Η ελληνική Ακτοφυλακή ακολουθώντας το παράδειγμα των χερσαίων δυνάμεων προχώρησε και αυτή στην χρήση προειδοποιητικών πυρών για να εμποδίσει την έλευση λέμβων έμφορτων με παράνομους μετανάστες με κατεύθυνση τα ελληνικά νησιά.

Το σχετικό βίντεο το τράβηξαν οι Τούρκοι οι οποίοι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την εικόνα παρουσιάζοντας την ελληνική Ακτοφυλακή ως να διαπράττει κάποιο «έγκλημα» που κάνει το καθήκον της και προστατεύει τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το σκάφος της Ακτοφυλακής εμποδίζει την λέμβο να συνεχίσει και μετά πραγματοποιεί προειδοποιητικές βολές για να αναγκάσει του αλλοδαπούς να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι επιχειρούν να το εμφανίσουν το περιστατικό «ως απόπειρα βύθισης αθώων»!

Πάντως οι ξένοι σχολιαστές πήραν το μέρος της ελληνικής πλευράς και θεωρούν ότι πράττει το καθήκον της κατά τον πλέον νόμιμο τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καμακωμα σαν χταποδια θελουν τα κοπροσκυλα και ψησιμο στην σχαρα.

  2. Κάτι είχε ακουστεί για 50 πλοία να στείλουν στα νησιά στο Καστελόριζο .

  3. Ας αφησουν το Ναυτικο να κανει κανονικα τους ξιφιες του και να δωσουν το ελευθερο στον εκαστοτε κυβερνητη να εφαρμοσει τα προβλεπόμενα μετρα αποτροπης εισοδου από απέναντι ,αρκει να τους απαλλαξουν από ΕΔΕ και ευθηνες σε περιπτωση που υπαρξουν θυματα….απαλλαξτε τους από γραφειοκρατικα βαριδια κτλ και θα δειτε πως θα σοβαρευτουν οι απέναντι. Δεν είναι αναγκη παντα με πυρα να αποτρέπεις τον εισβολεα ,υπαρχουν και αλλοι τροποι πιο αθορυβοι, οσοι εχουν υπηρετησει στο ναυτικο σε μαχιμα πλοια καταλαβαινουν τι λεω.

  4. Μπετον αρμε,αλλα περασαν 1000 μονο χτες με τη μεθοδο “σκιζω βαρκα”.Εκτος απο το μπετον αρμε,πρεπει να εφαρμοστει και η αμεση απελαση.Απο μονο του το μπετον αρμε δεν αρκει.Εκτος κι αν βρεθουν 15000 πλοια και πλοιαρια το ενα πισω απο το αλλο απο το δελτα Εβρου ως το Καστελοριζο.

  5. Μπετον αρμε γραφει ο βλακας! Μην βαζετε τετοιους τιτλους γινεστε αναξιοπιστοι

  6. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!

  7. Επιτέλους να τα βλέπουν αυτά όλοι η πολιτική γίνετε πόλεμος μην τολμήσουν να φέρουν δομές στα νησιά .Δεν θα τους βγάζουν και οι λουόμενοι πολιτικοι θα τους ξαναφέρουν .Εντάξει?Να έχουμε και λίγο τσίπα λίγο φιλότιμο έτσι και αλλιώς εσείς ξέρετε θα φάτε από αλλού οι τσέπες σας δεν αδειάσουν.

  8. Γαμώτο. Αυτοί οι λιμενικοί μάλλον δεν ξέρουν καλό σημάδι.

  9. Αγαπητέ Στέφανε,

    Τι Έγινε ρε Παιδιά. Βλέπω το Βίντεο και Λέω Μήπως Ονειρεύομαι.

    Επιτέλους, Γίνεται το Αυτονόητο, Αυτό Δηλαδή που Έπρεπε να Είχε Ήδη Γίνει Ώστε να ΜΗΝ Φθάσει η Ελλάδα στη Σημερινή Κατάσταση.

    Αυτό εάν Συνεχισθεί με Αυτήν την Ένταση για Ένα Μήνα οι Ροές από την Τουρκία θα Σταματήσουν, Διότι θα Καταλάβουν Τουρκία, Διακινητές και ΜΚΟ ( αν και η Τουρκία Μπορεί να Εννοηθεί και η Ίδια ως Διακινητής ) ότι η Ελλάδα ΔΕΝ Είναι πια Ξέφραγο Αμπέλι. Και ΜΕΤΑ Βεβαίως με μία Διακριτική Φύλαξη των Θαλάσσιων Συνόρων από το Λιμενικό, θα Επέλθει η Κανονικότητα και η Ηρεμία.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.