ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! Μας το “σερβίρουν” απαλά; «Υπάρχει πιθανότητα επεισοδίου με την Τουρκία»

Κοινοποίηση:
koymoytsakos2-750x430

Στον απόηχο του χθεσινού άρθρου του Κ.Σημίτη, ο οποίος αναφέρθηκε σε »νέα Ίμια»μετά τις εκλογές, ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ και πιθανότερος μελοντικός ΥΠΕΞ Γ.Κουμουτσάκος σε εμφάνισή του στο ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «υπαρκτή ανησυχία» νέου επεισοδίου με την Τουρκία.

O βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι μήνες τώρα η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση, επιμένει να μην αναγνωρίζει το διεθνές δίκαιο, και συνεχίζει να προκαλεί ένταση στην Κυπριακή ΑΟΖ.

«Όσο σωρεύεται η ένταση τόσο υπάρχουν πιθανότητες να κλιμακωθεί και να έχουμε επεισόδιο. Δηλώνουμε έντονα την ανησυχία μας είναι υπαρκτή…» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, «η Ελλάδα να στέλνει οφείλει μηνύματα και να προχωρεί σε συνεργασίες ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της με καθαρή αποτρεπτική στρατηγική».

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι σήμερα στο Καστελόριζο, θα μιλήσει πολύ καθαρά για ανάγκη συνέχισης του διάλογου με την Τουρκία, άλλα όχι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες… Πρέπει να προηγηθεί μια περίοδος ηρεμίας προκειμένου ο διάλογος να παράξει αποτελέσματα» επισήμανε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για ποιόν διάλογο με την Τουρκία μιλάς βρε κακομοίρη;; Η πολιτική του διαλόγου και της υποχώρησης απέναντι στον Τούρκο απέτυχε….. όσο για την ΕΕ και τα σύνορα που θα υπερασπίζονταν δεν έχω λόγια. Ένας τρόπος υπάρχει για να διασφαλιστεί η χώρα μας απέναντι στην Τουρκία αλλα΄εσείς δεν μπορείτε να τον εφαρμόσετε γιατί είστε λίγοι και ακολουθείτε εντολές προερχόμενες εκτός της Ελλάδος.

  2. ΜΠΑ ΜΠΑ ΣΑΣ ΤΟΠΑΝΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΚΑΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ…………..?????ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΤΑΙ…………………

  3. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ”ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ” ΚΑΙ “ΜΙΛΟΥΝ” ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑ Ι”ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ”ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ αφού η”πάγια ελληνική”εξωτερική πολιτική της ξεφτίλας είναι το”δεν διεκδικούμε τίποτε”.ΣΥΝΤΟΜΑ”ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ”Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ “κύριοι πολιτικοί” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ…..

Comments are closed.