ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΠΥΡΙΝΟ ΟΛΕΘΡΟ ! ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΚΙΛΙΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! 

Κοινοποίηση:
Screenshot_12

Χθες η φωτιά σταμάτησε στην Σταμάτα και δεν έφτασε στον Διόνυσο. Είμαστε όμως μόλις στην αρχή του καλοκαιριού, ο τόπος είναι κατάξερος μετά από έναν χειμώνα που έπεσε ελάχιστο νερό, και είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό. Τα σημεία που σας δείχνω είναι ακριβώς πάνω από τις παιδικές κατασκηνώσεις του Τ.Υ.ΠΕ.Τ. με εκατοντάδες παιδιά να βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα σε αυτές.

 

Screenshot_5

 

Και είναι ακριβώς κάτω από το δάσος της Πεντέλης, την βουνοκορφή.  Εκεί που είναι και η φωτογραφία που ανέβασα χθες στο facebook όταν καιγόταν η Σταμάτα και οι καπνοί είχαν κυκλώσει όλο τον Διόνυσο και το βουνό.

 

Screenshot_6

 

Οι ιδιώτες ανταποκρίθηκαν στην υποχρέωσή τους να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους. Βλέπετε όμως τις εικόνες.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-5 [ΔΙΟΝΥΣΟΣ]

 

Screenshot_6

 

Screenshot_6 (2)

 

Αλλά και αυτές στους δημόσιους χώρους.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-6 [ΔΙΟΝΥΣΟΣ]

 

Screenshot_7

 

Μιλάμε για κανονικά προσανάμματα έτοιμα με μία σπίθα να κάνουν όλο τον Διόνυσο και την Πεντέλη παρανάλωμα του πυρός. Σκεφτείτε όλη αυτή την εύφλεκτη ύλη με τον αέρα που φυσάει πάντα στις πυρκαγιές, να σκορπίζει στους πέντε ανέμους. Κόλαση.

Αν διαβάσετε την ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ.Ε. της 25ης Ιουνίου, θα βγάλετε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για το μπάχαλο του κράτους.

Μα τι να λέμε τώρα, όταν η κυβέρνηση, πέραν όσων διαβάζετε στην παραπάνω ανακοίνωση, σαφέστατα ενεργεί ως ηθικός αυτουργός των εμπρηστών “επενδυτών”, είτε αυτοί θέλουν να βάλουν ανεμογεννήτριες και η κυβέρνηση τους επιτρέπει να το κάνουν στα δάση, αφού προηγουμένως τα καίνε…

 

Screenshot_7

 

…είτε θέλουν να κάνουν άλλες “επενδύσεις” στα καμένα, όπως π.χ. ξενοδοχεία.

Θυμάστε άλλωστε τις αδιανόητες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη το 2020 για το παρθένο δάσος στην Βόρεια Κέρκυρα.

 

 

Οπότε, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Γιατί το κράτος έχει άλλες προτεραιότητες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πάλι μασήσατε στα αφηγήματα του Κούλη για ακαθάριστα οικόπεδα όταν σε λίγο δεν θα έχει μείνει ούτε φωταγωγός χωρίς ανεμογεννήτρια; Να κόψουμε και τα δέντρα στον Διόνυσο τότε, γιατί να περιοριστούμε στα ξερόχορτα; Αυτά κι αν είναι καύσιμη ύλη. Εάν δεν θέλουμε φωτιές στα δάση, τα δέντρα είναι τα πρώτα που πρέπει να φύγουν, και νομίζω πως το έχει δηλώσει και ο Κυριάκος μας αυτό.

  2. Κουλαρα συνεχα να βοηθας τους Φριτς γιατι ο Βλαδιμηρος δεν αστειευεται και θαχουνε ενεργειακο προβλημα!

Leave a Response