ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ! Αυστρία για αιτούντες ασύλου: «Όσο μένετε στην χώρα θα δουλεύετε σε κοινωνικές εργασίες – Για αρχή θα μειώνεται το επίδομα»

Κοινοποίηση:
Gerhard_Karner

Η αυστριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα σκληρά μέτρα και κανόνες για τους αιτούντες άσυλο, τα οποία εκτός των άλλων τους υποχρεώνουν να εργάζονται για όσο θα παραμένουν στη χώρα.

Σύμφωνα με το πλάνο, οι πρόσφυγες θα είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν σε φιλανθρωπικές εργασίες για το κράτος ή τις τοπικές αρχές ή σε εταιρείες που θα έχουν τουλάχιστον 5 ανθρώπους σε κοινωνική εργασία, στους τομείς της νοσηλείας ή σε καταφύγια αστέγων.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από τις 16 Ιουλίου και αφορούν αποκλειστικά τους αιτούντες άσυλο στη χώρα.

«Εάν κάποιος δεν κάνει κοινωνική εργασία, το επίδομά του θα μειώνεται αντιστοίχως, από τα 40 στα 20 ευρώ. Αυτή θα είναι η πρώτη συνέπεια και η πιο χαρακτηριστική και αποτελεί μέρος των νέων κανόνων» δήλωσε ο Γκέρχαρντ Κάρνερ.

Στόχος των νέων μέτρων σύμφωνα με την κυβέρνηση είναι να ενισχυθεί ο βαθμός αφομοίωσης των μεταναστών στην αυστριακή κοινωνία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ούτε κοινωνικές εργασίες ούτε επιδόματα. Εξέταση ασύλου και αν δεν το δικαιούται πίσω με την πρώτη πτήση.

  2. Τα σοβαρά κράτη αποτρέπουν με κάθε τρόπο την είσοδο των Μαμελούκων και σε κάθε περίπτωση τους απελαύνουν μαζικά με συνοπτικές διαδικασίες σε χρόνο dt.. Αυτό που κάνει ο Αυστριακός δεν απέχει καθ’ όλου από αυτό που κάνει εδώ και δεκαετίες ο πρώτος εξάδελφος του-ο Γερμανός .. Την εικόνα της Γερμανίας σήμερα την έχεις προ οφθαλμών; Δεν απέχει καθ’ όλου από την σημερινή εικόνα της Γαλλίας και της Μ. Βρετανίας. Οπότε τι και ποιο καινούργιο κομίζει ο Αυστριακός; Μία από τα ίδια!! Κοινώς σκ@@ά!!!

  3. Το θέμα είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη να έχουν την ίδια πολιτική απελάσεων για τους λαθρομετανάστες γιατί αν δεν έχουν οι λάθρο θα φύγουν από την Αυστρία που εφαρμόζει σκληρά μέτρα και θα πάνε στην γειτονική Γερμανία που έχει πολύ πιο ελαστικά μέτρα. Όλα τα κράτη να διώχνουν αμέσως τους μετανάστες που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

  4. Σωστότατο μέτρο αρκεί να μην τους εκδικηθούν οι επενδυτές. Επιστροφή στα κράτη τους και στις φυλές τους χρειάζεται.

Comments are closed.