ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ! ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! “ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!”

Κοινοποίηση:
erdogan

Απίστευτος, αμετανόητος και δυστυχώς χωρίς αντίπαλο. Τα τσουτσέκια στο υπουργείο και στο Μαξίμου μετρούν λεφτά και σπίτια και ο τούρκος αλωνίζει.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στον τουρκικό λαό μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Προεδρικό συγκρότημα. Ο Ερντογάν δήλωσε ότι συνέχισαν να παράγουν έργα και υπηρεσίες για τη χώρα και το έθνος τις τρεις εβδομάδες από την τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Δηλώνοντας ότι πραγματοποίησαν την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στην Κωνσταντινούπολη Sancaktepe με δασκάλους, μαθητές και γονείς, ο Ερντογάν είπε ότι με αυτή την ευκαιρία, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στη χώρα στην εκπαίδευση εδώ και 20 χρόνια. Ο Πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε ότι η Τουρκία είναι η χώρα με την πιο προηγμένη κοινωνική κρατική πρακτική στον κόσμο όσον αφορά τα δάνεια και τα μαθήματα και ότι κάθε φοιτητής που κάνει αίτηση μπορεί να λάβει δάνειο και κάθε φοιτητής που πληροί τις προϋποθέσεις μπορεί να λάβει υποτροφία.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν τόνισε για την Ελλάδα:

«Ακολουθούμε με προσοχή τις πολιτικές της γειτονικής μας Ελλάδας, που μυρίζει παντού υποκίνηση και πρόκληση. Γνωρίζουμε ότι η πραγματική πρόθεση όσων υποκινούν τους Έλληνες πολιτικούς και τους στρέφουν εναντίον μας είναι να εμποδίσουν το πρόγραμμά μας για την οικοδόμηση μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας. Απλώνονται σε όλη την Ελλάδα. Οι ξένες στρατιωτικές συσσωρεύσεις που μοιάζουν με κατοχή πρέπει να ενοχλούν τον ελληνικό λαό, όχι εμάς. Όταν χρειαστεί, μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας έναντι της Ελλάδας. Δεν θα διστάσουμε να τα υπερασπιστούμε χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και αναφέρομαι και για στους Έλληνες πολιτικούς, στο ελληνικό κράτος, στον ελληνικό λαό και όσους τους χρησιμοποιούν ως μαριονέτες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επιδόματα αλλά και στην στήριξη που παρέχει στους τούρκους αγρότες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ερντογαν ηγεταρα οχι σκουληκι εβραιοσκυλο σαν αυτα που ψηφιζουν οι νεοελληνες που δεν ειναι πραγματικοι ελληνες.. Τα λεει ολα και για μαριονετες , και για κατοχη στην ελλαδα που την χρησιμοποιουν οπου θελουν και για ενα ελληνικο λαο που θα επρεπε να ενοχλειται αλλα που να μεινει τσιπα για ντροπη στους νεοελληνες… Αλλα απ οτι διαβαζω στα σχολια εδω μεσα που να καταλαβουν τα μοσχαρια μπετοβλακες νεοελληνες τι τους λεει Ου γιδια αντε να αγκαλιαστε την κασσελα τωρα..

  2. ΕΛΑΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΒΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΨΑ

  3. ο τουρκος ειναι τουρκος.οταν βρει την ευκαιρια θα μπουκαρει.τσιοκ κιοππεκ

  4. Ο δικος μας εχει βουλοκερι στα αυτια του και παρ ολα αυτα που του λ€ει αυτος θα συναντηθει κουναμενος .
    Δεν ιδρωνει τ αυτι του απο προσβολες

  5. Ο δικος μας εχει βουλοκετι στα αυτια του και παρ ολα αυτα που του λ€ει αυτος θα συναντηθει κουναμενος .
    Δεν ιδρωνει τ αυτι του απο προσβολες

  6. Ταδε εφη Καραισκακης

    «Γαμώ την πιστή σας και το μωχαμέτι σας. Δεν εντρέπεστε να ζητείτε από ημάς συνθήκη με έναν Γκοτζιά σκατο-Σουλτάνο Μαχμούτην… να τον χέσω κι αυτόν και τον Βεζίρη σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτ@α@@@. Άμα ζήσω θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσσουν τον πούτσο». Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης 1821

  7. Τον χαλανε αυτα και που γινονται στην γαζα και στην μεσογειο που εχουνε ερθει πολεμικα πλοια,αεροπλανοφορο απο τους αμερικανους…. ειχαν αλλα σχεδια.
    Ας κανει καμια κινηση τωρα προς την μεσογειο με τιποτα ερευνητικα θα παρουνε την απαντηση απο
    τους αμερικανους…χεστης ειναι και αυτος.

  8. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙΡΙΔΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΥΠΗΔΙΩΝ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ………

  9. Δεν κατάλαβα μακελειό…. Μια χαρά τα λέει ότι εδώ και 43 χρόνια μετά τον πατριωτη παπαδοπουλο είμαστε προτεκτορατο Γερμανών Αμερικλάνων και Εβραίων… Γιαυτο είμαστε χάλια σε όλα τα επίπεδα, Η Τουρκία θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή και αυτό γιατί είμαι 100% σίγουρος ο Ερντογάν έχει ήδη έτοιμο τον επόμενο Ερντογάν, οπότε εμείς που θέλουμε από δύο αυτοκίνητα τα παιδιά μας στο δημόσιο και την ψεφτοειρήνη οδεύουμε πρόσο ολοταχως στην καταστροφή δυστυχώς.

  10. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ!!!!
    ΚΑΤΩ Η ΟΘΩΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ!!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ!!!!!
    ΤΟ ΜΩΧΑΜΕΤΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ!!!!

  11. Ωρε μπουνταλα γενιτσαρε καλα τα λες! Μονο αμα ερθεις βραδυ βαλε απ το δικο σου λαδι γιατι εδω ξωμειναμε!

  12. Αφού δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση, ούτε αντιπολίτευση. Τώρα βρήκανε και αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ να τσακωθούνε. Δεν βγάζανε κανέναν άλλον Πρόεδρο για να μην διασπαστούν. Το ίδιο ισχύει για όλα τα κόμματα. Πως τα έχει κανονισει ο σιωνισμός. Να μην υπάρχει κυβέρνηση και ταυτόχρονα να τσακώνονται μεταξύ τους όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης

  13. ΤΡΑΒΕΛΙΑΡΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ!!!!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΜΩΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΩΡΗ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑ!!!!!!
    ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ!!!!!!!!
    ΦΑΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!

  14. Σου λέει ο Ερντογάν ότι “εμείς μπορούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας. Εσείς έχετε ξένες στρατιωτικές συσσωρέυσεις που μοιάζουν με κατοχή.” Δεν αυξηθήκαν οι ξένες στρατιωτικές συσσωρεύσεις που λέει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα? Ποιοί ευθύνονται γι’ αυτό ?

Comments are closed.