ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ! – Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ – ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔ@ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Κοινοποίηση:
mitsotakis-kasselakis-androulakis

Το 41% πριν από ένα χρόνο έγινε 27%, το 17,8% του Αλέξη Τσίπρα έγινε 14% με τη… Φάρλι και τον Τάιλερ στην Κουμουνδούρου, το 4,4% της Ελληνικής λύσης έγινε 9,7%… Στα ύψη η αποχή, έσπασε ρεκόρ, στο 60%…

Τα αποτελέσματα και το τεράστιο ποσοστό της αποχής απο τις Ευρωεκλογές, μόνο χαρά δεν μπορούν να φέρουν στα κόμματα. Ήδη ο Μητσοτάκης ακύρωσε ένα ταξίδι για την Ιορδανία και κοιτάζει το υπουργικό συμβούλιο που προετοιμάζεται για την Παρασκευή.

Στο πρόγραμμα μπήκε και η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, την Παρασκευή το πρωί, και δεν αποκλείεται εκείνη την ημέρα να γίνουν και ανακοινώσεις για αλλαγές στο υπουργικό σχήμα. Αλλαγές που ενδεχομένως κρίνονται απαραίτητες μετά την απώλεια περισσότερων από 900.000 ψήφων στις χθεσινές εκλογές σε σχέση με τις εκλογές του 2023, καθώς και μετά την άνοδο των κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη κορυφής του ΕΛΚ όπου θα γίνει και η πρώτη συζήτηση στους κόλπους της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς για τα εκλογικά αποτελέσματα, ενόψει και της άτυπης συνόδου κορυφής στις 17 Ιουνίου και της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στα τέλη του μήνα όπου θα επιδιωχθεί να ληφθούν αποφάσεις για τις θέσεις των επικεφαλής στα νέα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Σε ότι αφορά στο κόμμα του κ. Κασσελάκη, τα ποσοστά σίγουρα δεν είναι αυτά που περίμεναν μένοντας στα σκ@τά του σκύλου του. Άλλωστε η εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει το σκυλί να αφοδεύσει την ώρα που έφτανε στα γραφεία, ήταν και αυτή που έμεινε στον κόσμο από τη χθεσινή βραδιά.

Σε ότι αφορά στον Νίκο Ανδρουλάκη και στο ΠΑΣΟΚ; Καλύτερα ο πρόεδρος του Κινήματος να κυκλοφορεί με ενισχυμένη αμφίεση, μπας και γλιτώσει τα πισωμαχαιρώματα. Ήδη η Νάντια Γιαννακοπούλου “πέταξε” το καρφί της και αμφισβήτησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, αυτές οι εκλογές ήταν μια ευκαιρία στον γιδοβοσκό, που όπως όλα δείχνουν -καθώς η κ. Γιαννακοπούλου δεν είναι η μόνη φωνή αντίδρασης- ήταν και η τελευταία.

Τι μένει από αυτές τις εκλογές; Η άνοδος της δεξιάς και στη χώρα μας, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Κουλαρα αψηφισε τα σχολια, συννενοησου με το σαψαλο των ΗΠΑ μπας και προαχθεις σε… Ουρσουλο Μητσοτακεν κατα το…καημο σου προ εκλογων!

  2. ΑΧΡΗΣΤΟΙ Άλλη ΝΑ πολιτικοί….
    ΚΟΥΛΗ…..
    Διώξε όλους τους κλέφτες που έχεις γύρω σου
    Φτιάξε υγεία μείωσε φπα
    Διώξε εισπρακτικές Κάνε κάτι υπέρ του λαού
    Πάρε πίσω ότι έκανες για του πουστηδες
    Διώξε ΑΡΑΠΗΔΕΣ κλείσε σύνορα
    Φτιάξε αμυντική βιομηχανία να ανοίξουν θέσεις εργασίας
    Δώσε λεφτά να κάνουν παιδιά οι Έλληνες
    Βάλε τους εφοπλιστές και αυτούς που αρπάζουν το χρήμα του κράτους να δώσουν λεφτά και …να βοηθήσουν τους Έλληνες
    Βοηθά τους Έλληνες βόρειας ηπείρου και σβήσε από τον χάρτη τα Σκόπια….
    Κόψε και τις μαλακιες που λες ότι θα πετάξεις τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ…….Αλλιώς θα έχεις άδοξο τέλος ως χειρότερος του ΤΣΙΠΡΑ

  3. 9 Ιουνίου του 323 π.χ πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος . Αν μπορούσε να δει τι γίνετε στην Ελλάδα θα…….

  4. Ουτε ο θεος δεν θελει να πανε να τους ψηφησουνε γιαυτο εγινε το ατυχημα με το βιτιοφορο

  5. ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ -ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ- ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΚΟΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΚΟ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ …ΜΕ ΑΡΧ@#ΙΑ.

  6. Τι μπορει να κανει η αποψης του μητσοτακη ειναι οτι ολα τα θεματα της ελλαδας πρεπει να περνανε μεσα απο την ευρωπη.
    Εαν περιμενετε να κανει κατι για την ακριβεια δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτος να βαλει προστιμο μεγαλο στης πολυεθνικες;;; θα πανε στα ελληνικα αλλα και στα ευρωπαικα δικαστηρια! να μειωσει το ΦΠΑ δεν μπορει γιατι αυτο δεν θα φανει στο ραφι παλι ιδιες θα ειναι η τιμες! το μονο που μπορει να κανει ειναι να βαλει εκτακτη φορολογια στης πολυεθνικες και να τα δωσει στους πολιτες αλλα αυτο ειναι αντιθετο με της αποψεις του περι ελευθερης οικονομιας….να δωσει λεφτα δεν μπορει γιατι θα ανεβει ο πλυθωρισμος μπρος γκρεμος και πισω
    ρεμα ειναι πλεον για τον μητσοτακη.

  7. Όλοι ξέρουμε ότι οι ευρωεκλογές είναι για τον π@ύτσο. Το 2027, στις κανονικές ντε, ο σάκκος του Κυριάκου θα ξεχειλίζει από απίδια.

    1. Δεν θα υπάρχει Κούλης το 27 υπαλληλακο. Περαστικά και καλοχωνευτη η χθεσινή βούρτσα.

      1. Kι αυτος αυτο πιστευει και γραφει τετοιες λαλακιες για να το πιστεψει….

    2. ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ -ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ- ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΚΟΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΚΟ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ …ΜΕ ΑΡΧ@#ΙΑ.

  8. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΑΝΑ.ΟΥΣΤ.

  9. Ο Κασελάκης την πάτησε γιατί αντί να τρέχει για το κόμμα έτρεχε να αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι για να το δώσει προίκα στον Τάιλερ για να μην λέει ότι η νύφη ήταν ξεβράκωτη. Καλά εκεί στον Σύριζα δεν τους είπανε ότι καταργήθηκε η προίκα;

  10. Κοιτώντας τους τρεις: Διερωτόμαι τι καθάρματα εξάγει η τέως λεβεντογέννα Κρήτη.

    1. Η μιση γαλαζια και η μιση πρασινη…..Μιλαμε για πολυ καραγκιοζηδες…..

    2. Σκατα λεβεντογεννα. Βγάζει τους καλύτερους παιδεραστές. Όλο τέτοια ακούμε απο κει

    3. <>, ποσο δικιο ειχε…. Οι επομενοι τσοπανηδες που θα ψηφισουμε για την διακυβερνηση της χωρας, θα ειναι νησιωτες η απο παραμεθωριο. Τερμα με κριτικους γιδοβοσκους…

  11. Τι είπε ο Κ.Χίος στο σημερινό δελτίο που έκανε; για την Φωνή Λογικής ανέφερε ότι θα κάνει μήνυση;; καλά άκουσα; εκείνη την ώρα είχα απομακρυνθεί από το κομπιούτερ μου και δεν άκουσα καλά… θα το κάνει αυτό γιατί ; για να δώσει την έδρα στον βελόπουλο που ψήφισε μνημόνιο;

  12. Ο Κούλης την έκανε τη μπάζα του δύο θητείες τώρα. Για τα ρέστα κάθεται αυτή τη στιγμή. Καρφί δε του καίγεται!

  13. αμα δεν υπηρχε η νικη και η λατινοπουλου, ο βελοπουλος θα ηταν 2ο κομμα….

    1. Η βελοπουλος που ψήφισε τα μνημόνια εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Για να το κάνεις αυτό ή εκβιάζεσαι ή χρηματίζεσαι

  14. Ας παρηγορηθεί όσο μπορεί ο κουλης στην σκεψη πως χιλιάδες ψηφοφόροι του πέθαναν από τις φόλες που τους τάισε. Επίσης: αναμένονταν αποκαλύψεις για τον τηλεοπτικό γιαυτό σχετικά με το θέμα αυτό κι αρπαχτες που εκανε απο τις big pharma;;;

Comments are closed.