05/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΤΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: «ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΜΜΕ

Κοινοποίηση:
230704113946_spyros-latsis

Στην αποκάλυψη πως η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία του Βελγίου εισέβαλε στο γραφείο που διατηρεί ο Έλληνας επιχειρηματίας, Σπύρος Λάτσης στη Γενεύη προέβη με δημοσίευμά της ο ελβετικός ερευνητικός ιστότοπος Gotham City.

Η έφοδος στα γραφεία πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2023 στο πλαίσιο έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας (MPC) σχετικά με υποψίες για ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

Ο λόγος ήταν πως δύο εταιρείες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οικογένειας φέρεται να κατέβαλαν «μίζες» στον πρώην διευθυντή του δημόσιου συνταξιοδοτικού ταμείου του Κουβέιτ.

gotham1 34ca2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πολύ απλά ο Λάτσης έσωσε τότε το Βλαδίμηρο από το να ανατιναχθεί με το Σινουκ. Η θαλαμηγός του δωθηκε στον Βλαδίμηρο για να μεταφέρει τον Πούτιν από τον Πόντο στο Άγιον όρος. Ο Λάτσης είναι που κουβαλάει πετρέλαιο ρωσικό ενάντια στις κυρώσεις

  2. Χρημάτισε, λέει, για το συνταξιοδοτικό σύστημα στο Κουβέιτ. πάρτο αυγό και κούρευτο δλ. Ο,τι ναναι

  3. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ Η ΡΩΣΙΑ

  4. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ ??? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ???

    1. ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

  5. Μόνο οι πολίτες είναι οι μαλάκες της υπόθεσης που δουλεύουν για μία φέτα τυρί.Ρε γαμήστε τους όλους και πολιτικούς και εφοπλιστές κορόιδα.

  6. Ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης να μην ασχοληθεί με το Λάτση.

  7. τι λέτε τώρα!!πέφτουμε από τα σύννεφα, αποκλείεται τέτοιο πράγμα!

  8. Τα χρηματα τα βγαζουν “τίμια” Λατσης Μαρινακης ..κτλ

    1. ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΛΑΤΣΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΤΕΡΟΙ

  9. Και τί απέδωσε η έρευνα για τα σκουλήκια;;;
    Επίσης, η συμπαθέστατη Ελληνίδα δήμαρχος έχει αναλάβει;

Comments are closed.