“ΕΦΟΔΟΣ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΕΛΓΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΕΡΕΥΝΑ

Κοινοποίηση:

Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Παλαιό Ψυχικό αλλά και σε αυτό της αδερφής της, Μανταλένα, στην Κηφισιά, πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία, παρουσία μάλιστα και του Βέλγου εισαγγελέα, Ραφαέλ Μαλανίνι.

Οι έρευνες στις δύο οικίες έγιναν κατόπιν ευρωπαϊκής εντολής από τις βελγικές δικαστικές αρχές, ενώ ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε από τα στελέχη της οικονομικής αστυνομίας να πραγματοποιήσουν επιτόπιες έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές της αδερφής και του συζύγου της για έρευνα, καθώς και ένα κολιέ αξίας, της κορούλας της Εύας Καϊλή.

Η πρώην ευρωβουλευτής δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της ανέφερε για τις έρευνες: “Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο”.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: “Την Τρίτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ οίκον έρευνες στην οικία της κας. Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κ. Ραφαέλ Μαλανίνι.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο. Το μόνο αξίας αντικείμενο που βρέθηκε και κατασχέθηκε (!!!) ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρήσει κατά την γέννηση της οι μέλλοντες νονοί!

Κατά τα λοιπά η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγίδας ευρωβουλευτού δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης.

Θέλω να πιστεύω ότι συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο! Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στη Αθήνα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ!!ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!!!!

  2. .ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΙΚΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!

  3. Τα λαμογια απο το Βελγιο “ερευνούν” την Ελληνογυφτισα λαμόγιο. Καλά να χαμε να λέμε..

    Σχεδόν όλοι μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και ψευτο δικαστικές αρχές εκεί πάνω είναι μαφιόζοι, λαμόγια και πρωτοκλασάτη αληταρια. Από αυτούς θα περιμένουμε χαιρι;;;

  4. Άκου ψάχνουν γιατί παρακολουθούσαν τόν Ανδρουλάκη ! Ως Κοληττος τής Καιλή δέν ήταν ύποπτος ;

  5. Η Καιλή δεν είναι αθώα. Αλλά είναι το μικρό ψάρι. Βγάζουν το μικρό ψάρι στην σέντρα για να ασχολούνται με δαύτην και να μην ασχολούνται με την αρχιμαφιόζα την Ούρσουλα φοντερ Λάιν που έφαγε με τον άντρα της τα δισεκατομμύρια από τα εμβόλια του Μπουρλά και που αν υπήρχε δικαιοσύνη στις σατανιασμένες Βρυξέλες θα έπρεπε η Ούρσουλα, ο άντρας της και ο Μπουρλάς να είναι φυλακή.

  6. Ποιος ασχολείται με δαύτη.
    Την Παρασκευή 5 Ιουλίου ανετρεπονται όλα στο εφετείο της Χ.Α. ψαξτετο.

  7. Κανένας δεν έμπλεξε κάποιον. Ότι έγινε έγινε και όσοι έλαβαν μέρος σε αυτό, ήταν εν γνώσιν τους!
    Το ποιο τραγικό όμως είναι η επί τέλους διπόμπευση της φοντερλάινε όταν δηλώνει ευθέως πως δεν θα επιτρέψει στους ακραίους, ενοώντας τους παρτιώτες, να έχουν θέση στη βουλή!
    Το Ισραήλ και οι λαοτκι+ του έλαβαν τέλος!
    Τέλος πια στη διαφθορά που διασπείρεται στο λαό για να καλύψεται την δική σας δρομολογούμενη διαφθορά!
    Οτι φάγατε, φάγατε, ήρθε η ώρα να χέσεται!
    Και εμείς θα είμαστε εδώ να μαζέψουμε τα κόπρανά σας και να σας ταϊσουμε με αυτά!
    Πατριώτες για πάντα!

  8. Κρίμα την έμπλεξαν.Αυτή είναι αθώα.Αλήτες το καταστρέψατε το κορίτσι .Και μετά ξύπνησε η Καιλιτσα πουτανιτσα

Leave a Response