ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! “Μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάθεση των χαρτοφυλακίων των Βιώσιμων Μεταφορών”

Κοινοποίηση:
1718029566061-271788050-tzitzikostas-apostolos

‘Εχει μεγάλο θράσος ο Τζιτζικώστας τελικά. Αντί να πει την αλήθεια για το τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει από τη νέα του θέση, προχωρά σε συγκινητικές αναρτήσεις.

«Μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάθεση των χαρτοφυλακίων των Βιώσιμων Μεταφορών και του Τουρισμού στην Ε.Ε» ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την ανακοίνωση από την πρόεδρο της Κομισιόν της σύνθεσης του νέου Σώματος των επιτρόπων.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι έχει μια συνολική και ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ανάπτυξη, με επίκεντρο τις στρατηγικές επενδύσεις για σημαντικές υποδομές, πράσινες μεταφορές και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής, φέρνοντας τελικά την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες της» έγραψε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ουσιαστικά αναλαμβάνει το “θάψιμο” της υπόθεσης Τέμπη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα πρώτα δείγματα αξιοπιστίας ξεκίνησαν από τον προσωπικό του εμβολιασμό στο ΑΧΕΠΑ . Δεν ξεχνάμε

  2. Όπου ακούς νά κολλάνε τη λέξη “πράσινη” καί “βιώσιμη” ξέρεις ότι εχεις νά κανείς με νεοταξίτη οπαδό τού Σβαμπ, πιόνι τών εβραίων σιωνιστών, φιλοχρήματο τομάρι, με τη woke ατζέντα για βίβλο, υπέρ τής λαθρομετανάστευσης, ακόλουθος τών gay pride. Με λίγα λόγια ζόμπι που μόνο δέχεται εντολές, καί προωθείται ανάλογα με τό πόσο πιστό σκυλί είναι.

Leave a Response