ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – Αλλοδαπός έκλεψε τον σταυρό από τον λαιμό λουόμενης σε… ζωντανή σύνδεση (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
alimos1

Ούτε οι κάμερες που ήταν στημένες λίγα μέτρα πιο δίπλα δεν πτόησαν τον “επενδυτή” που βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου, από τη δράση του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ έχει συνδεθεί με την  εκπομπή για ζωντανή μετάδοση από την θάλασσα και η κάμερα, “πιάνει” τον νεαρό δράστη την ώρα που πλησιάζει την ηλικιωμένη και της τραβά τον χρυσό σταυρό από τον λαιμό της.

Σύμφωνα, με τον Γιώργο Τσελίγκα, ο “επενδυτής” είχε και συνεργό, αφού έκοβε βόλτες από το πρωί στο σημείο, αλλά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τον… σκοπό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. προσοχη οσοι και οσες πανε μονοι τους στις παραλιες του αργοσαρωνικου.Καθομαστε αμεριμνοι και μολις μπουμε στο νερο, αυτοι οι τυποι-λαθροεπενδυτες- σε ΚΟΖΑΡΟΥΝ και ‘χτυπανε” τη προσφορη στιγμη. Οι παραλιες γεματες απο δηθεν μικροπωλητες.φρουτο εισαγομενο.τετοια περιστατικα δεν θυμομαστε πριν καμποσα χρονια,απλα γιατι δεν υπηρχαν μαυριδεροι

  2. Στις χώρες τους τους κόβουν τα χέρια. Είναι ρατσισμός λοιπόν να μην τους κανουμε την χάρη να τους κανουμε ότι τους κάνουν και στις χώρες τους. Κόψιμο το χέρι, να δούμε θα το κάνει αλλος. Δυστυχώς όμως οι από πάνω τα θέλουν αυτά.

  3. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.. ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟ ΜΕ 10-15 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ!!!!!

  4. ….ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ….

  5. ΠΑΓΩΤΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!!!!ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΗΤΡΩΠΟΛΕΩΣ ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ ΟΘΩΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΥΑΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΝ ΛΑΙΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!!!

    1. Και στημένο να ήταν αυτά ούτως ή άλλως γίνονται οπότε θέλει προσοχή

  6. Αν του έκαναν τα χέρια μαρμελάδα με τη βαριοπούλα πάω στοίχημα ότι δεν θα το ξαναέκανε το μούσλι που έφερε το κούλι για τις ελιές και καπάκι κρύβουν και τη φάτσα του εγκληματία και δείχνουν του θύματος χαχαχα

  7. γιατί αν τον πιάσουν τι θα του κάνουν? αέρα στα π@π…ρια ? ούτε τρίχα του δεν ακουμπάς , οι νόμοι που φτιάξανε στην Ευρώπη είναι αυστηρά υπέρ των λ@θρο για να εμπλουτίσουν το κακό ευρωπαικο γονίδιο & τις κοινωνίες μας…εμείς είμαστε μόνο για φόρους και χρέη μέχρι να ψοφήσουμε… 41%

  8. Aν έκοβαν μερικά χεράκια με πριονάκια, θα έκλεβαν;
    Αλλά ξέχασα, εμείς είμαστε ανθρωπιστές, όχι βάρβαροι.
    Άνθρωπος είναι, μανούλα τον έκανε κι’αυτόν, φταίει και η κακούργα κοινωνία που έγινε έτσι…

  9. καλα να παθετε!
    συνεχιστε να ψηφιζετε κομματα που τα ανεχονται αυτα!
    αυτα θελατε και αυτα εχετε!
    καμια συμπονοια!
    ζειτε οτι ζητησατε στις καλπες!
    αστυνομια πουθενα εν τω μεταξυ μην τυχον και παρεξηγηθουν οι απλυτοι μπολσεβικοι σταλινοφασιστες!

  10. Σε ολους αυτους που συλλαμβανονται και αφηνονται ελευθεροι, γυφτους, λαθρομεταναστες, κλεφτρονια, θα επρεπε να χορηγειται κρυφα μια ουσια, δεν ξερω, ραδιενεργος ισως, που να προκαλει καρκινο σε συντομο διαστημα. Να χορηγειται με το νερο, το φαι, με το τσιγαρο που θα του δωσουν να κάνει, κτλ. Να τελειωνουμε σε 1-2 χρονια με τον καθε παραβατικο. Αφου ετσι κι αλλιως θα το ξανακάνει…

  11. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αφού το έχει κάνει 500 φορές, τον πιάσανε 350 φορές, αφέθηκε ελεύθερος ή έμεινε στην φυλακή για λίγους μήνες. Χαζός είναι να μη το ξανακάνει. Έκτισε πολυκατοικία ο άνθρωπος από τις κλοπές και τις ληστείες. Ποινές, σου λέει, δεν υπάρχουν. Τί θα μου κάνουν, αφού μέχρι τώρα τίποτα δεν έπαθα; ΒΟΥΡ και όποιον πάρει ο χάρος….. Χέστηκα για τις κάμερες και για τους μάρτυρες. Εγώ πάλι έξω θα είμαι χωρίς ποινή και κόστος για να χιλιάσω τις ληστείες.

Comments are closed.