«Εάν βγει ξανά ο Μπάιντεν πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο»! Αυτή που το είπε δεν είναι τυχαία

Κοινοποίηση:
Joe-Biden

Δείτε…

Η Τάρα Ριντ, η οποία έγινε στόχος νομικών επιθέσεων και επιθέσεων από τα μέσα ενημέρωσης, αφού κυκλοφόρησε τις κατηγορίες της για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του τότε υποψήφιου για την προεδρία των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ζει στη Ρωσία για περισσότερο από ένα χρόνο.

Μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από την ζωή στην χώρα στο περιθώριο του διεθνούς οικονομικού φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης 2024.

Εάν ο Μπάιντεν επανεκλεγεί για άλλα τέσσερα χρόνια, « βλέπουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο να έρχεται» , είπε στο Sputnik η Τάρα Ριντ , συγγραφέας και πρώην βοηθός στο γραφείο του Τζο Μπάιντεν στη Γερουσία, άρα καθόλου τυχαίο πρόσωπο!

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή», είπε στο περιθώριο του 27ου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).

«Η ηγεσία του είναι αδύναμη στην καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν νομίζω ότι η Αμερική οικονομικά και υπαρξιακά μπορεί να επιβιώσει από τον Τζο Μπάιντεν και την κυβέρνησή του», είπε η Ριντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. για παγκοσμιο θα παμε αν δε βγειι απο τη μεση ο φουστιν

    1. Ο κοιμισμένος παππούς φταίει για τον πόλεμο όταν έγινε το πραξικόπημα με εντολή των Αμερικανών ήταν αντιπρόεδρος…

  2. θα γινει ο τριτος πριν τις εκλογες…σιγα μην αφησουν το τραμπ να κερδισει+νακυρωσει το σχεδιο του Θεου(πανω απολα)…ευχομαστε αυγουστους-σεπτεμβρη να διαλυθει το ισραηλ και να ξεκινησει ο ΓΠΠ(αυτα λεει η Αγια Γραφη και αυτα θα γινουν)!

    1. ο τραμπ ειπε “ο Θεος αν ευλογει το λαο του Ισραηλ”…………. αρα αδικα ευχεσαι

  3. Οποιος και να βγει προεδρος τα πραγματα θα πάνε κατα διαόλου εδω στις ΗΠΑ. Αν βγεί ο Τραμπ θα υπάχρουν αντιδράσεις , διαδηλώσεις,ταραχές και φυλετικός διχασμός. ίσως όμως να γίνει ειρήνη στην Ουκρανία. Αν Βγει ο Μπαιντεν άλλοι θα κυβερνούν. Δεν θα ψηφίσω κανένα απο τους δύο, ίσως ψηφίσω τον αντιεμβολιαστή Κένεντι.

  4. Δε θέλουν τον Τραμπ, ο Μπάιντεν θα κάνει τη ζημιά.

  5. Στέφανε, το ραμολί εφτούνο δεν έχει πολύ λάδι στο καντήλι του

  6. Το θέμα είναι να μην γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πριν φύγει ο Biden, μετά τις εκλογές σίγουρα θα τον έχουν διώξει όση νοθεία και να κάνει δεν σώζεται!!!!

  7. Εαν αρχίσαν τα “Εάν βγει ξανά” ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. LOS MOUFOS

Comments are closed.