Είστε με τα καλά σας κ. Γεραπετρίτη; “Θλιβερός κρίκος σε μια αλυσίδα οπαδικής βίας” λέει για τον 22χρονο νεκρό! Για την ανικανότητα της κυβέρνησης και της αστυνομίας κουβέντα…

Κοινοποίηση:
gerapetritis

Ως «θλιβερό κρίκο σε μια αλυσίδα οπαδικής βίας», σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα έναν 22χρονο, έξω από την OPAP ARENA.

Μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι εάν υπάρχει οποιαδήποτε ευθύνη της ΕΛΑΣ σε επιχειρησιακό επίπεδο, θα αποδοθεί, ενώ δήλωσε ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της συλλογικής βίας.

«Υπήρχε μια απαγόρευση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Η κίνηση των οπαδών έγινε ατομικά. Το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης εδώ λειτούργησε διαφορετικά. Εδώ είχαμε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα» σχολίασε για τους Κροάτες οπαδούς που ήρθαν με ιδιωτική αυτοπομπή προκαλώντας επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κορακοπετριτη καλη παντελονα σατανομορφωμα κι αντε γεια συντομα! Το παιζεις και μορφωμενος καραλαμογιο! Συγνωμη που σ απασχολησε το θεμα γιατι εχεις ν ασχοληθεις με τις…Πρεσπες του Αιγαιου!

  2. ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ……!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ….ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ…
    …..ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ….
    ΑΠΛΑ ….
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ….

  3. 29 ητανε και ο γεραπετριτης ειναι μεγαλος μαλακας!

  4. κωλόγερε άκου,
    θα λές τη δολοφονία αυτή κρίκο της αλυσίδας της οπαδικής βίας
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ποτέ για τα δικά μας παιδιά που βρίσκονται απροστατευτα απο εσας
    ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ.
    Γκέγκε;;
    ΥΓ εύχομαι ολη η οικογένειά σου να βρεθει σ αυτή την αλυσίδα,,,
    κουτέ πολιτικάντη

  5. Είχα τήν εντύπωση ό,τι υπήρχε μία μόνον Εγκληματική Οργάνωση αυτή… τής Χ.Α .

  6. μιλησε και το λαμογιο, της συμμοριας που αδειασανε τα δημοσια ταμεια …
    ο ανθρωπος με την Ναζιστικη φατσα, ο Γερακοπριτης

  7. ο φραγκοφονιας υπολογος χρηματηστιριακος ψωροθαφτης εχει μιλια …εως τωρα το παιζε μουγκος….που παιρνει τη μια μετοχη πανω στην αλλη του ρουφ γκαρντεν ….φραγκοφονια δοσειλογε….com

  8. …Είπε το σκουπίδι-ζωντανή και ομιλούσα κουράδα….
    Και καλά είπε όσα είπε το ανθρώπινο περίττωμα…Δεν βρέθηκε όμως ούτε ένας να το τοποθετήσει στο βόθρο όπου είναι η φυσική του θέση…Σκουπίδια πολιτικά σε αντιστοιχία και απόλυτη εναρμόνιση με έναν λαό γραικυλοπιθήκων.

  9. κ. συ Κοπρίτη, εισαι ο σατανικός κρίκος της γκαγκστερικης οβριοσιχαμερης συμμορίας μξμ. νεκροκεφαλη. Ε βίτσια που έχει η Αλεξάνδρα Γουρζή να κοιμάται με τον βααλ; μπαφομεθ;. να τον έχει μέσα στο σπίτι της.

Comments are closed.