Είχε «Δράκο» Ντιόγκο Κόστα η Πορτογαλία και προκρίθηκε στα πέναλτι (3-0)

Κοινοποίηση:
Πορτογαλία

Έπος στην Φρανκφούρτη με «κέρβερο» Ντιόγκο Κόστα και πρόκριση για την Πορτογαλία!

Σε ένα ματς θρίλερ η Σλοβενία κράτησε για 120 λεπτά τους Ίβηρες στο μηδέν (0-0 κ.δ. και παράταση), με τον Όμπλακ να αποκρούει πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης και τον τερματοφύλακα της Πόρτο να παίρνει πίσω το… αίμα του αρχηγού του στην ψυχοφθόρο διαδικασία αποκρούοντας τρία πέναλτι των Σλοβένων και στέλνοντας την ομάδα του σε πρόωρο τελικό με την Γαλλία στους «8»!

Συγκλονιστικό ματς με τον Ρονάλντο να χάνει ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη του 105′ όπου είδε τον Όμπλακ να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι διατηρώντας το 0-0!

Τεράστια στιγμή για την Σλοβενία να σκοράρει με τον Σέσκο στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης (115′) με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την ομάδα του με το πόδι και να στέλνει το ματς στα πέναλτι.

Εκεί ο κίπερ της Πόρτο είπε «όχι» σε Ίλιτσιτς, Μπάλκοβετς και Βέρμπιτς, την στιγμή που Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες και Μπερνάρντο Σίλβα «σφράγιζαν» την πρόκριση με εύστοχα χτυπήματα.

Για 7η φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά οι Πορτογάλοι που σε μια «επανάληψη» του τελικού του 2016 θα κοντραριστούν με τη Γαλλία!

FacebookXWhatsAppViberSkypeEmailΑνταλλαγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response