Εγκληματικότητα νέων – Χειροπέδες σε έναν 18χρονο και 15χρονο για διακίνηση ναρκωτικών σε δημοτικό

Κοινοποίηση:
ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις δύο αλλοδαπών στην περιοχή των Σεπολίων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 18χρονο από την Αλβανία και έναν 15χρονο από την Πολωνία, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έξω από δημοτικό σχολείο.

 

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 34χρονος άνδρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ο 52χρονος πατέρας του 15χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) ανακοίνωσε ότι οι συλλήψεις προήλθαν μετά από έρευνες που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αρχές είχαν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των δύο νεαρών στην πώληση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων, ειδικά κοντά σε σχολικό συγκρότημα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μετά την επιβεβαίωση της εγκληματικής τους δράσης, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Ειδικότερα ο 34χρονος εντοπίστηκε να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 15χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 νεαρούς έξω του από το Δημοτικό σχολείο όπου σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• 106 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

• το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και

• 2 κινητά τηλέφωνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response