Εεε όχι ρε! Θεσσαλονικιός τηλεαστέρας δεν εχει μιλήσει ουτε μια φορά για την Συμφωνία των Πρεσπών, θέλει να γίνει Ευρωβουλευτής. ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ!

Κοινοποίηση:
41f3f3a8305cd7ff1bc32e3fd81464d1_XL

Από τα τηλεοπτικά στούντιο της ΕΤ3 και τις μετεωρολογικές προβλέψεις στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου θα προσπαθήσει να μεταβεί ο Σάκης Αρναούτογλου, αφού αποδέχτηκε την πρόταση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά να κατέβει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.
sakis-arnaoutoglou
Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε στο TheCaller για το πώς πήρε αυτή την απόφαση αλλά και τι του είπε ο αδελφός του Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν το αποφάσισα έτσι απλά. Η πρόταση ήρθε από τη Φώφη Γεννηματά προφανώς, επειδή θα έβλεπε το πόσο πασχίζω για την κλιματική αλλαγή μέσα από τα άρθρα μου. Αν δέχτηκα την πρόταση της κας Γεννηματά είναι μόνο και μόνο για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ προς αυτή την κατεύθυνση, για κανένα άλλο λόγο. Μετά από αυτό που είδαμε το καλοκαίρι με την Ευρώπη να φλέγεται, είπα «ναι» ενωτικά με τους άλλους Ευρωπαίους πρέπει να κάνουμε κάτι. Αν και δεν είχα καμία σχέση με κόμματα και πολιτική επειδή η πρόταση της κας Γεννηματά ήταν πολύ σοβαρή, για αυτό και την δέχτηκα. Την κα Γεννηματά δεν την ήξερα, μάλιστα μόνο το καλοκαίρι την είχα συναντήσει στα Πρέσπεια, αλλά δεν είχαμε πει ούτε «γεια». Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταπεινότητά της, γιατί ενώ περιμέναμε όλοι να πάρουμε ένα καραβάκι να πάμε απέναντι -αν και της πρότειναν να προηγηθεί -εκείνη το αρνήθηκε και είπε ‘’θα περιμένω όπως όλος ο κόσμος’’. Είναι γλυκύτατος άνθρωπος και το ΚΙΝΑΛ είναι ένα απόλυτα δημοκρατικό κόμμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όλοι αυτοί είναι δήθεν.Καποιος εκμεταλλεύεται στις επιχειρήσεις του ανθρώπους αλλά κριτικάρει όλους τους άλλους.Μεχρι καί προστασία αγόραζε για τά μαγαζιά του και το θεωρούσε σωστο.

  2. Γιατι ποιος απο τους αλλους Θεσσαλονικιους “τηλεαστερες” (Κανακης,Γρ.Αρναουτογλου,Σταροβας κλπ) εχει πει κουβεντα για τις Πρεσπες;ΟΥΔΕΙΣ,ολοι μουγκα στη στρουγκα για το χρημα.Αν μιλησουν υπερ της συμφωνιας,θα τους χεσει ο λαος,θα πατωσουν σε τηλεθεαση και θα τους φτυνουν στο δρομο.Αν μιλησουν κατα της συμφωνιας,θα τους χεσει το αριστεροπροοδευτικο αδελφιστικο κατεστημενο της τηλεορασης και του θεαματος,και θα εξαφανιστουν εν μια νυκτι.

Comments are closed.