Εικόνες Σταλινικής χούντας: Λύγισε το κοριτσάκι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα! – Προσαγωγή πατριωτών στην Δράμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
klaine 2

Ενταση επικράτησε σήμερα στη Δράμα, την ώρα που κατέθετε στεφάνι, στο πλαίσιο της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Βουλγάρους, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Φέτος, η Δράμα, εορτάζει τα 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της αφού την 1η Ιουλίου 1913 ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη. Κάθε χρόνο, ο Δήμος Δράμας, διοργανώνει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, τα «Ελευθέρια», με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης.

Δείτε επίσης: ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ «ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ» ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ – ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, τη στιγμή που ο κ. Καραγιαννίδης, κατέθετε το στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Πρωινός Τύπος», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών, όπως και έγινε!

Δείτε σοκαριστικές εικόνες από το Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο προσήγαγαν ακόμα κι ένα κοριτσάκι το οποίο έκλαιγε:

Η στιγμή της προσαγωγής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πως μιλατε ετσι μεταξυ σας Ελληνες..;;; Εχουμε παρακμασει εντελως….!!! θα τιμωρηθουμε για αφτην μας την συμπεριφορα…!! Περναμε καλα και εχουμε ντουβρωσει σαν τα ζωα….! Αλλα ο Θεος διαπαιδαγωγει, και οπου να ειναι θα παρουμε το μαθημα μας. Να σας δω μετα αν θα γραφετε αφτα που γραφετε τωρα με το γεματο το στομαχι σας! Ξεχασατε την μεγαλη απολογια που θα δωσει ο καθενας μας οταν φυγουμε απο αφτην εδο την ζωη!! Για ξυπνειστε………….!!!!!!

  2. γαμηστε κομμουνιστες ψευτοανάρχες και λοιπους φασιστες

  3. ΝΙΚΟΣ , εννοείς τον παρανοϊκό δολοφόνο 60 εκατομμυρίων Άριστων Ρώσων , τον εβραίο αρουραίο που ψοφισε ξαπλωμένος στο πάτωμα πάνω στα ουρά του …τον Στάλιν ; Χααα ΧΑΑ ΧΑΑ , πάρε 10 σεντς λεχρίτη , να αγοράσεις καροτακι , να ξεχαρμανιασει ο πισινός σου , δουλακι….

  4. Χαχαά, με τι γονείς έμπλεξε. Κλάψε, σκατόπαιδο.

    1. Ετοιμάσου να χωρέσεις σε μαύρη σακούλα με φερμουάρ και σύντομα…
      Τόσο εσύ όσο και τα υπόλοιπα ταξικά σου αδέρφια. Ο Ερνογάν θα δώσει την αφορμή αυτό το καλοκαίρι.
      Όσα μπανια προλάβεις και κάνεις.Τα υπόλοιπα στον Αλλάχ με τις 72 παρθένες

  5. Θα σας παρακαλοθσα να μην παρομιαζετε τους προδοτες ψευτοκουμουνιστες με τον Σταλιν που κερδησε τον Β’ ΠΠ και ποδοπατησε τον φασισμο!!

    1. ΤΟ 2οΠΠ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΗΠΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ (ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ) ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ 3 ΑΠ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.

    2. Τι λεει ρε ο ηλιθιος! Φασισμος ηλιθιε σημαινει οταν υπαρχει κεντρικη κυβερνηση που εξουσιαζει τα παντα. Αυτη τη κυβερνηση ειχε και το ΕΣΣΔ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!

  6. Υπομονή από τη Δευτέρα σκίστε τους Σταλινοφασιστες. Όπου τους βρίσκεται αριστε τους στα ου.

  7. Εσυ τι δουλειά έχεις σε τέτοια σελίδα ;;;;;;;; Προσπαθείς να βγάλεις τα 2 ευρώ για να αγοράσεις το σάπιο πιτόγυρο της ημέρας από τον Πακιστανό της γειτονιάς σου ρε κακόμοιρε πεινάλα , αξιολύπητο τρόλλ , δούλευε για τα πανάκριβα πούρα του Αλεκση ξεροσταλιαζοντας όλη μέρα εδώ , χααα ΧΑΑ χααα κορόιδο !!!

Comments are closed.