Εικόνες ντροπής – Μεταφέρουν τους μετανάστες στα hot spot χωρίς καμία προφύλαξη για τους πολίτες

Κοινοποίηση:
tilos1

Από την Τήλο μεταφέρουν στο hot spot στη Λέρο, 150 άτομα με το πλοίο της γραμμής. Με μια διαχωριστή ταινία να ξεχωρίζει τις θέσεις τους και χωρίς καμία άλλη προφύλαξη για τους υπόλοιπους ταξιδιώτες.

Όπως μας καταγγέλλει αναγνώστρια: “Χωρίς μάσκες κυκλοφορούν και με βρωμιά και δυσωδία. Καμία καθαριότητα απ το πλοιο οταν έφυγαν. Μετά θα κάτσει ένα μωρο παιδί”.

tilos tilos1 tilos2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καταργήθηκε η λέξη λαθρο;γιατι μεταναστες;ουτε ένα επίσημο χαρτί δενεχουν μαζι τους και ούτε από επίσημη είσοδο μπηκαν στην χωρα μας,λαθρομετανάστες του κερατά ειναι

  2. Πρέπει πρώτα τους βρωμιαριδες να τους ψεκάζουν με αντισηπτικό και αεροζολ

  3. Μετα φανων και λαμπαδων υποδεχοντε τους λαθρο ,τους νεους εοικους της Ελλαδος
    που μας στελνουν απ ολα τα σημεια του οριζοντα
    ειτε εισβαλλουν
    ειτε ερχοντε πακετο με ειδικη αποστολη απο Γερμανια και Ευρωποι.

  4. Η μόνιμη στεναχώρια του Μητσοτάκη είναι να μην χάσει ούτε ένα παράνομο ξένο και να περνάνε όσο το δυνατόν πιο πλουσιοπάροχα, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο George Soros και η κυρά Ursula θα του κόψουν τα φράγκα. Σκασίλα του Μητσοτάκη αν σκορπίσουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες, ασθένειες του παρελθόντος που έχουν εξαφανιστεί από την χώρα. Στρατεύσιμοι του Ισλάμ, ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα που σκοτώνει τα δικά της παιδιά, σε καθυμερινή βάση.

  5. θα τα φτιαξει ολα η κουλα που λεει και ενας παππους ψηφοφορος του

  6. ΤΗΛΟΣ ΜΕΤΑ HOT SPOT ΛΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΕ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ!!!! ΟΛΑ STEP BY STEP!!

    1. ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Comments are closed.