Εικόνες ντροπής ενώπιον βετεράνων του Β’Π.Π. από «ηγέτες» που αρχίζουν τον Γ’Π.Π.!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Biden-Macron-in-France

Τα πολλά λόγια είναι περιττά μπροστά στο «θέαμα».

Ηγέτες από όλη τη Δύση (ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός) συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Γαλλία προκειμένου να τιμήσουν την 80η επέτειο της απόβασης της Νορμανδίας που σημάδεψε -μεταξύ άλλων γεγονότων- τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το «παρών» δίνει μεταξύ άλλων και το ζεύγος Μπάιντεν, το οποίο έκλεψε την περάσταση μέχρι στιγμής για όλους τους λάθος λόγους!!

Viral έχουν γίνει οι εικόνες με τον υπερήλικα πρόεδρο των ΗΠΑ που φέρεται όχι μόνο να τα έχει χαμένα, αλλά και να αγνοεί επιδεικτικά τους -τιμώμενους- βετεράνους πολέμου!!

Το δε ζεύγος Μακρόν στέκεται αμήχανα, όπως και οι υπόλοιποι «ηγέτες» της Δύσης. Είναι τα ίδια άτομα που σήμερα, δια των αφεντικών τους, σπρώχνουν την Ευρώπη και ολόκληρο τον πλανήτη προς έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μέχρι και τα ρωσικά δίκτυα σχολίασαν τα… κατορθώματα του υποτιθέμενου «ηγέτη» του -επίσης υποτιθέμενου- «ελεύθερου κόσμου»:

«Τουλάχιστον όταν χάνεται στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, είναι συνήθως ακίνδυνη ψυχαγωγία, αλλά σε ποιο σημείο λαμβάνουν δράση οι…φροντιστές του;

Οι βετεράνοι της Νορμανδίας παρακολουθούν (το θέαμα) καθώς αρχικά ο Μπάιντεν χαμογελάει αμήχανα σε μια καρέκλα, πριν προσπαθήσει αργότερα να καθίσει και να μπερδευτεί όταν δεν υπάρχει καμία καρέκλα πίσω του».

Τα βίντεο «μιλούν» από μόνα τους.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.