«Εισαγγελάτος» ή Ευαγγελάτος; Η έντονη αντίδραση του παρουσιαστή

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (567)

Σε μια επεισοδιακή στιγμή της εκπομπής Live News, ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής από τον καλεσμένο του, δικηγόρο Χρήστο Νάστο. Ο Νάστος, που εκπροσωπεί την ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά με την άδεια λειτουργίας του σε πανηγύρι στον Δήμο Λάρισας, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Ευαγγελάτο «Εισαγγελάτο», γεγονός που προκάλεσε ένταση στην ατμόσφαιρα.

 

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος αντέτεινε ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε πριν από την παρέμβασή του. Ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέτεινε ότι δεν έχει υποχρέωση να γνωστοποιεί στους καλεσμένους του τα θέματα που αναλύονται στην εκπομπή. Η διαμάχη αυτή ανέδειξε τις διαφορετικές προσεγγίσεις των δύο ανδρών σχετικά με τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την επικοινωνία κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

«Αν γνώριζα ενδεχομένως και να μην δεχόμουν την πρόσκληση», είπε ο κ. Νάστος, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να του απαντάει αρχικά πως εάν επιθυμεί μπορεί να αποχωρήσει. «Όχι θα τα ακούσετε, αλλά έπρεπε να μου γνωστοποιήσετε πως θα βγάζατε όλα αυτά τα αίσχη», είπε ο δικηγόρος.

«Το ύφος σας δεν θα το ανεχτώ», αντέδρασε ο Νίκος Ευαγγελάτος, κάνοντας λόγο για «τσαμπουκά» και «απειλές». «Όλα αυτά είναι στη φαντασία σας», συνέχισε ο δικηγόρος και ζήτησε να μιλήσει για δύο λεπτά χωρίς να τον διακόψει. «Αν αισθανθώ την ανάγκη να σας διακόψω θα το κάνω, διαγγέλματα δεν δέχομαι», του είπε ο παρουσιαστής.

Και ο δικηγόρος συνέχισε κατηγορώντας τον Ευαγγελάτο για αγένεια. «Πάμε παρακάτω κύριε Εισαγγελάτο…», είπε ο Χρήστος Νάστος με τον Νίκο Ευαγγελάτο να αντιδρά λέγοντάς του: «Αυτές τις προσβολές αντιλαμβάνομαι ότι τις λέτε γιατί δεν έχετε επιχειρήματα. Σας πόνεσε η γυναίκα που μίλησε στο ρεπορτάζ και κόντεψε να χάσει το παιδί της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: