Εισαγγελέας για Αυγενάκη – Διατάχθηκε προκαταρκτική μετά από καταγγελίες για την επίθεση στο αεροδρόμιο! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
AA

Στη Δικαιοσύνη έφτασε πλέον το περιστατικό με την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» επειδή έχασε πτήση. Το θέμα έφερε πρώτο στη δημοσιότητα το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος μετά από καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο, αλλά και την υποβολή αναφοράς από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το επεισόδιο και προκειμένου η σχετική δικαστική διαδικασία να προχωρήσει, θα απαιτεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας του Λεύτερη Αυγενάκη.

Τώρα, στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας που ξεκινάει, τα αδικήματα που θα διερευνηθούν είναι: βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και η εταιρεία να μηνυθεί γιατί οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε ΜΗ προστατευόμενο χώρο.
    Ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να κακοποιεί τους εργαζομένους εάν νοιώσει ότι τον αδικούν.

  2. Ρεζιλης, ξεφτιλας ,αληταρας της πολιτικης αλλα και προιον των ψηφοφορων βολεψακηδων που θα τον ξαναψηφισουν 100% και ισως και παραπανω!!!!!

  3. Αρκετά μέ τήν Κρήτη καί τά μπουμπούκια της . Τό Leasing από τήν Μεγάλη Βρετανία πρός τήν Ελλάδα τελείωσε προν 20 χρόνια ! Νά τήν πάρουν πίσω .

  4. Προυκαταρτικη ιξιτασ? Διαβα τον ιδου στου μαντρι κι δωρου καπα μι ψειρις να δει πους βγιεν του μιρουκαματου!

Leave a Response