Εκατομμυριούχος ψάχνει την “αιώνια νεότητα”: Το ασύλληπτο που έκανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
woman

Απίστευτο κι όμως αληθινό!Ο «γκουρού» της αντιγήρανσης υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ακόμη μία μέθοδο για να σταματήσει τον χρόνο.

Ο εκατομμυριούχος Bryan Johnson, καυχήθηκε για μια νέα διαδικασία που χρησιμοποιεί που σκοπεύει όπως ισχυρίζεται ότι μπορεί να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα του.

Ο 47χρονος Τζόνσον, ο οποίος διοχετεύει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο στην προσπάθειά του για να μείνει αιώνια νέος, δήλωσε τη Δευτέρα ότι υποβλήθηκε σε ολική ανταλλαγή πλάσματος που θα πάρει αυτό το υγρό από το σώμα του και θα το αντικαταστήσει με καθαρή αλβουμίνη, μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο πλάσμα του αίματος ενός ατόμου. Σημείωσε ότι η διαδικασία είναι διαφορετική από εκείνη που έκανε πέρυσι όταν αντάλλαξε αίμα με τον έφηβο γιο του. Η ανταλλαγή αίματος φέρεται να μην είχε κανένα πραγματικό όφελος.

«Η TPE αφαιρεί όλο το πλάσμα του αίματός μου και το αντικαθιστά με αλβουμίνη», έγραψε ο Τζόνσον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πρόσθεσε: «Οι στόχοι της θεραπείας είναι η απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα μου. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι εμφανή».

Ο Τζόνσον, ο οποίος έκανε την τεράστια περιουσία του στα 30 του χρόνια όταν πούλησε την εταιρεία του για την επεξεργασία πληρωμών στο eBay, δήλωσε ότι ολοκλήρωσε μια σειρά βασικών μετρήσεων προτού πάρει την απόφαση να προχωρήσει στη διαδικασία που θα περιλαμβάνει συνολικά έξι θεραπείες. Ακολούθως δήλωσε ότι ο χειριστής της διαδικασίας, ο οποίος κάνει ολική ανταλλαγή πλάσματος εδώ και εννέα χρόνια, θαύμασε ότι το πλάσμα του ήταν «το πιο καθαρό που έχει δει ποτέ. Με διαφορά».

«Δεν μπορούσε να το ξεπεράσει», θαύμασε ο Johnson.

«Όταν τελειώσαμε, δεν μπορούσε να το πετάξει. Φανταζόταν όλο το καλό που θα μπορούσε να κάνει στον κόσμο», είπε ο εκατομμυριούχος. Στη συνέχεια είπε ότι είναι πιθανό το πλάσμα του να δημοπρατηθεί ή να δωριστεί μετά την επόμενη διαδικασία. Το αποκάλεσε «Υγρό χρυσό» ανέφερε με καμάρι.

Ο Τζόνσον έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, στον αγώνα του για την αντιγήρανση, χρησιμοποιώντας τεράστια ποσά χρημάτων από αυτά που διαθέτει για να ακολουθήσει μια απίστευτα αυστηρή ρουτίνα την οποία επιβλέπει ομάδα γιατρών και περιλαμβάνει καθημερινή άσκηση, χορτοφαγική διατροφή και την κατάποση περισσότερων από 100 συμπληρωμάτων ημερησίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ένας ακόμα Ηλίθιος ανερικάνος που είδε το χαϊλάντερ και επηρεάστηκε…. Ότι και να κάνει τον περιμένει τραγικό τέλος……

Leave a Response