Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν 65.671 πολίτες μέχρι τις 11.00 το πρωί

Κοινοποίηση:
Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. Στιγμιότυπο από το εκλογικό κέντρο στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 9.00 το πρωί είχαν ψηφίσει στις κάλπες, που στήθηκαν σε όλη τη χώρα, περισσότεροι από 18.000 πολίτες ενώ στις 11.00 οι πληροφορίες από τους υπευθύνους για τη διαδικασία ανέφεραν πως ήδη είχαν ψηφίσει 65.671 εκλογείς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμμετοχή σε σχέση με την ίδια ώρα στην εκλογική διαδικασία του 2021 είναι αυξημένη κατά 31%.

Οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το βράδυ, εκτός και αν η ΕΔΕΚΑΠ αποφασίσει να δώσει παράταση, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμη σημαντική προσέλευση ψηφοφόρων, ιδίως στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Το ψηφοδέλτιο είναι κοινό με αλφαβητική σειρά των υποψηφίων: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου , Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης και μπαίνει σταυρός προτίμησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response