Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία Κασσελάκη για «δυσκολία» εντοπισμού των νέων μελών από τις εφορευτικές επιτροπές

Κοινοποίηση:
KJG

Την ώρα που η αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες για δεύτερη σερί Κυριακή να κλέβει τις εντυπώσεις, προξενώντας μια κάποια ανησυχία στους κυβερνώντες, ο Στέφανος Κασσελάκης, έρχεται να καταγγείλει το γεγονός ότι νέα μέλη, τα οποία ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή, φέρεται να έχουν «εξαφανιστεί» από τις λίστες των ψηφοφόρων της παράταξης.

Ειδικότερα, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, με ανάρτησή του στο Facebook ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρά σε καταγγελία πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την Κυριακή 17/9.

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: