Εκτέλεση Τούρκου στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
aytoktonia-oplo

Ένα βίντεο που καταγράφει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 27χρονου Τούρκου έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στη Γερμανία. Το περιστατικό συνέβη στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, όπου οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη δραματική στιγμή.

 

Στο υλικό αυτό, διακρίνεται ο δράστης να πλησιάζει το θύμα του με αποφασιστικότητα και να το πυροβολεί στο κεφάλι εξ επαφής. Η σκηνή είναι ανατριχιαστική, καθώς ο δολοφόνος δεν σταματά ούτε όταν το θύμα πέφτει στο έδαφος, συνεχίζοντας να πυροβολεί με κυνική αδιαφορία.

Οι επιβάτες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή, βλέποντας την απερίγραπτη βία, τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν από την απειλή που εκτυλίσσεται μπροστά τους. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη τρόμο και αγωνία, καθώς η ζωή των ανθρώπων ανατρέπεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Και οι δύο άνδρες εμπλέκονται στην τραγωδία είναι Τούρκοι υπήκοοι, ωστόσο τα κίνητρα πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής. Το γεγονός αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν τον δράστη σε μια τέτοια φρικαλεότητα.

Ο δολοφόνος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο δεν κατάφερε να απομακρυνθεί αρκετά από τη σκηνή του εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν πολύ σύντομα.

 

Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Φρανκφούρτης, που είναι από τους πλέον πολυσύχναστους σε ολόκληρη τη Γερμανία, έκλεισε για περίπου 25 λεπτά μετά τη δολοφονία, το βράδυ της Τρίτης (20/08).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: