Λήξη συναγερμού στη Γαλλία! Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια που εκκενώθηκαν μετά από απειλές για βόμβα

Κοινοποίηση:
gallia-airport

Νεότερη ενημέρωση:

Στο Μπρον της Λυών ο συναγερμός έληξε, αφότου είχαν εκκενωθεί ο πύργος ελέγχου και δύο αεροπλάνα εκκενώθηκαν, χωρίς να διαπιστωθεί κάτι στις έρευνες που έλαβαν χώρα. Η λειτουργία του αεροδρομίου αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά το μεσημέρι.

Απειλές δέχθηκε και το αεροδρόμιο της Νίκαιας, αλλά ο συναγερμός έχει επίσης λήξει πλέον αφότου ελέγχθηκε και μία αποσκευή.

===========

Συναγερμό προκάλεσε στις γαλλικές αρχές η ενημέρωση για ταυτόχρονες απειλές για τοποθέτηση βόμβας σε έξι διεθνή αεροδρόμια, σύμφωνα με το AFP. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για τα αεροδρόμια της Λιλ, της Λυών, της Ναντ, της Τουλούζης και του Μποβέ και διεξάγονται έλεγχοι.

Όσοι από τους επιβάτες βρίσκονταν μέσα στα αεροδρόμια έλαβαν εντολή να τα εκκενώσουν ενώ όσοι βρίσκονταν σε αεροσκάφη τους δόθηκε οδηγία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Σημειώνεται ότι οοι γαλλικές αρχές είναι σε συναγερμό, καθώς έχει προηγηθεί μπαράζ απειλών για τοποθέτηση βόμβας, σε αξιοθέατα όπως τις Βερσαλλίες, αλλά και στο σχολείο του Αρράς που πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση κατά εκπαιδευτικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι αλλογενείς άρχισαν να κατακλύζουν τη Γαλλία από το 19ο αιώνα.

Comments are closed.