Εκτός ελέγχου ο Δήμαρχος Πάτρας! “Είσαι τσ@@τσ@@νοπαίκτης” – Απίστευτες εκφράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας [ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
96615696702ea750fc5c39f7874ef1e3_XL

Σε καφενείο μετέτρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων ο κ. Πελετίδης, με πεζοδρομιακές εκφράσεις, όπως αυτή που εκστόμισε πάνω στη πασίδηλη σύγχυσή του, κατά συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, αποκαλώντας τον από μικροφώνου  «τσουτσουνοπαίκτη»!

Η απολογία του Δημάρχου εξαντλήθηκε σε προσωπικές επιθέσεις, χωρίς να αντιτάξει ούτε μία ουσιαστική απάντηση, απέναντι στις καταιγιστικές ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων σύσσωμης της Αντιπολίτευσης για τη βίλα της οικογένειάς του στην αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων.

Χαρακτηριστικό του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο περιήλθαν ο κ. Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοί του, είναι το γεγονός, ότι δεν τόλμησαν να παρουσιάσουν στο Σώμα ούτε ένα (!) έγγραφο του Δήμου Πατρέων, που να καταρρίπτει τις αποκαλύψεις!

Ο κ. Πελετίδης όντας εμφανώς σε άμυνα, έχασε τον έλεγχο και ως άλλος …Δον Κιχώτης περιορίστηκε σε υπονοούμενα για αόρατους …συνωμότες,  καθώς και σε αήθεις ύβρεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

Απευθυνόμενος σε συγκεκριμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης τον χαρακτήρισε «τσουτσουνοπαίκτη» για να προκληθεί ένας απίστευτος χαμός στην αίθουσα Συνεδριάσεων!
Μπροστά στη γενική κατακραυγή, ο κ. Πελετίδης αναγκάστηκε αρχικά να το αποσύρει και μετά τις διαμαρτυρίες της Αντιπολίτευσης, να ζητήσει και συγγνώμη από το Σώμα!

Ακολούθως το λόγο πήρε οργισμένος ο κ. Χρήστος Μπακαλάρος της «Νέας Πόλης» που ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Πελετίδη, για να του διευκρινίσει εάν ο χαρακτηρισμός «τσουτσουνοπαίκτης» που εκστόμισε απευθυνόταν στον ίδιο.

Ο κ. Πελετίδης προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση είπε ότι δεν εννοούσε κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο,  αν και ήταν φανερό ποιον κοιτούσε μέσα στην αίθουσα όταν το έλεγε…
Πάντως ο κ. Μπακαλάρος για …καλό και για κακό φρόντισε να απαντήσει στον κ. Πελετίδη: «Εάν το είπες για μένα, στο επιστρέφω το «τσουτσουνοπαίκτης»!

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκτροπή του κ. Πελετίδη, για την οποία μετά τη γενική κατακραυγή, αναγκάστηκε να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη»!

Παρατηρείστε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, που όταν ακούει τις ύβρεις Πελετίδη …πετάγεται από τη θέση της και φαίνεται σαν να κτυπάει στο πόδι τον κ. Πελετίδη για να τον …συνεφέρει:

ΠΗΓΗ: achaianews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: