Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποια βίντεο και φωτογραφίες στα οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του και στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.

vandi-bisbikis-2
vandi-mpismpikis_2

 

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

vitali-321


Δείτε βίντεο με την εμφάνιση του ηθοποιού στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

 

 

 

Ειδήσεις 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καλά ξηγιουνται πουλάνε τη δήθεν καψούρα τους.
    Αντε ρε Μπισμπικη να σε δούμε και σε διαφήμιση του viagra.

    Μη το κόψεις Στέφανε,είναι γλυκαναλατη μαντεψια.

  2. Πες τα βρε φωνάρα Ελένη. Για αυτό οι Έλληνες στις χαρές τους διασκεδάζουν και χορεύουν ακούγοντας τραγούδια από φωνές μοναδικές σε στοίχους ογκόλιθων με μουσική τεραστίων συνθετών. Γιατί πολλοί έχουν καλή φωνή αλλά μοναδικοί και ξεχωριστοί είναι οι ιδιαιτεροφωνοι τραγουδιστές. Αυτοί όσα χρόνια κι αν περάσουν γενιές και γενιές θα σιγοτραγουδουν τις επιτυχίες τους. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μιας χρήσης με καριέρα φτιαχτή απ’το star system.

  3. Δυστυχώς τεράστια Ελένη, έπεσες στην παγίδα να ασχοληθείς με τα τίποτα. Αυτό ακριβώς θέλουν, γι αυτό μας τρίβουν στη μούρη συνέχεια τον γέροντοερωτα τους. Να ασχολούμαστε. Αν ήταν σοβαρά άτομα δεν θα έκαναν αυτές τις γελοιότητες. Γι αυτό θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχοληθεις με τέτοιους, τους δίνεις και αξία.

  4. Καραξευτιλα! Ευτυχως Ντεμη γλυτωσες! Η γρια τουρλωσε και το κωλαρακι της στα μπουτια του γερομπισμπικη μπας και βγαλει κανα πενταευρο παραπανω!

  5. Ας κοιτάξουμε πρώτα την καμπούρα μας όλοι και μετά να ασχοληθούμε με την Βανδή και τον Μπισμπικι. Εγώ άλλα θεωρώ κακά κυρία Βιτάλη. Ο έρωτας και η αγάπη είναι τα πιο όμορφα συναισθήματα και μακάρι να τα ζει όλος ο κόσμος.

    1. Kαι το σεξ είναι επίσης ωραίο πράγμα. Λες να το κάνουμε στον δρόμο; Βρε κούνα λίγο το κεφάλι σου, να δεις αν κουδουνίζει.

  6. Γεια σου ρε ΕΛΕΝΑΡΑ με την ανεπαναληπτη ψωνη σου αλλα ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.Μ ας εχουν φλομωσει τα τελευτεα χρονια με σκουπιδια μανατζερς, σκυλοκαψουριαρες και συναπαντημα , ολα για τα πιπινια και την εφημερη δοξα.Ετσι γαλουχουν τα παιδια μας με σκουπιδια

  7. Τι σκατα εχουνε με την βανδη οι κακιασμενοι.. τη ζωη της κανει οπως θελει.. λες και μπαινει στον κολο τους η μπουτσα του μπισμπικι.. τι διαολο βριζουν…. Ζηλευουν? Ρε ελληνα πουστη πονηρε κακιασμενε συνελθε. Σε εφαγε η κακια κι ζηλεια. Φωναραααα η δεσποινα//

  8. δυστυχως ο κοσμος σαν κιαυτους ειναι η πλειοψηφια….βρισκονται και στο μακελειο γιαυτο εχουμε καθημερινα αρθρα γιαυτη την φαρα εδω

  9. Η πο@τάνα και ο πο@τανιάρης. Σιχάματα. Ελεεινοί και ξεδιάντρωποι τύποι.

Comments are closed.