Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: «Ας μείνει απομονωμένος, έκανε τραγικά λάθη»

Κοινοποίηση:
notis_sfakianakis

Tην άποψή της για την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας εξέφρασε η Ελένη Δήμου.

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», δηλώνει η Ελένη Δήμου.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα», σημειώνει αμέσως μετά η ερμηνεύτρια.

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά», τονίζει η Ελένη Δήμου για τη συνειδητή αποχή του τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση», επισημαίνει κλείνοντας η Ελένη Δήμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. Ο Νότης είναι κατά του μητσοτακη.
    Δεν τον πάει καθόλου.

  2. ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ είναι ένας και το όνομα αυτού ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
    ότι αφορά το τραγούδι του ένα θα πω στην κυρία αυτή ότι ο συγκεκριμένος γεμίζει (5) πέντε έως (10) δέκα φορές το ΟΑΚΑ ενώ εκείνη και οι όμοιοι της δεν γεμίζουν ούτε μια καφετέρια/μπαράκι της γειτονιάς
    τα τραγούδια του είναι κορυφαία
    ότι αφορά αυτά που λέει και στο παρελθόν και τώρα και στο μέλλον πέφτει πάντα μέσα τυχαίο…δεν νομίζω

    1. Ο Νότης είναι ολομόναχος, φτισμένος απο τον κοσμο και τους δικούς του ανθρώπους. Κάποτε μπορεί να γέμιζε γήπεδα. Σήμερα ουτε το σαλόνι του σπιτιού του δεν μπορεί να γεμίσει. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι. Ελληνας δεν γεννιεσαι ουτε γίνεσαι. Καταντάς. (βλέπε την κατάντια του Νότη, απο τοτε που το παιζει Έλληνας)

  3. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΙΕΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ :ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .

  4. Η συγκεκριμένη, που τι βλέπει τη δημοκρατία ακριβώς?
    τους ενόχλησε που ο Νότης είπε αλήθειες πριν τις βιώσουμε?
    το παίζει δημοκρατική όταν δεν ξέρει να σεβαστεί την γνώμη του άλλου, ακόμα κι αν δεν συμφωνει?

    Να επιστρέψει ο Νότης να τους κάνει όλους σκονη.

  5. Ξερουν ολοι οι τραγουδιστές οτι αμα βγει στη πιατσα ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ τους άχρηστους ΒΑΝΔΗ…..ΡΕΜΟ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ τη Δήμου αγριοφωναρα που της έδωσαν καλα τραγουδια και μαύρο ψυχή να λέει τέτοια για συναδελφο

  6. Δηλαδή Δημοκρατία για σας κυρία μου είναι να μη λέμε αυτά που πιστεύουμε επειδή σας ενοχλούν; Δημοκρατία είναι να λέμε αυτά που θέλετε να ακούτε εσείς;
    Όχι κυρία μου δε θέλουμε τη ψευτοδημοκρατια σας. Τη γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.
    Ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την όποια άποψη του όσο και να σας ενοχλεί.
    Να τραγουδάει, να μιλάει για όποια θέματα θέλει και να κρίνει τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στη πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.
    Εξάλλου αυτό σημαίνει καλλιτέχνης.

  7. Βουτηγμένη στην ζαπρέ και την βίζιτα η Δήμου. Άντε ρε χτικιό, που θα μας κάνεις και μαθήματα δημοκρατίας.

  8. Νότη άρχοντα λείπεις!!!!! Μην ακούς τις σαύρες.

  9. Ούτε “Αλβανίδα” είναι η Δήμου ούτε τίποτα από όλα αυτά και το όνομα της είναι Ελένη Δήμου. Άρρωστη πρεζού υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια, από νέα μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία και βίζιτα για να καλυφθούν οι ανάγκες της χρήσης (γιατί αυτά πάνε μαζί) και ζούσε με έναν άλλον πρεζάκια που την είχε σαπίσει στο ξύλο και αυτή καθόταν. Μετά πήγε και έκοψε κάποια στιγμή και δεν ξέρω ποιος ανώμαλος την είδε για “ωραία” και την π…..ξε έκανε σχέση με κάποιον τότε όταν έκοψε τα ναρκωτικά και έγινε …. τραγουδίστρια. Την ήξεραν όλα τα -λιγοστά τότε- πρεζάκια της Αθήνας και κάποια, πολύ καλά…..

  10. το μυαλό σου και μια λίρα ηλίθια πρεζου (πασίγνωστη πρεζού της Αθήνας κάποτε)! τόσα χρόνια τα έχεις κόψει και ακόμα χάνεις λάδια; Είχε κάποια προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα ο άνθρωπος και έχει αποσυρθεί για λίγο, ΠΟΥ είδες “απομόνωση” ρε σαύρα που με το ζόρι γεμίζεις ένα καφενείο και όταν εμφανίζεται ο Νότης γίνεται διαδήλωση; Κομπλεξικές αποτυχημένες…..

  11. Εισαι πολυ μικρη για να μιλας για τον Σφακιανακη κυρα μου. Και αφου δεν θελεις να μαθεις οτι εχει πει ειναι αληθειες. Αυτα ειναι τα λαθη του. Ενω εσυ εισαι στην απεναντι βρωμικη πλευρα. ντουπεκι.

  12. ……Θαμένη και θέλησε να βγει στην επιφάνεια λέγοντας μ@λ@κίες για τον ΑΡΧΟΝΤΑ. Κάτι έξυπνο δεν είναι ικανή να πει.

  13. Ποια δημοκρατια μωρη τσουλα, που θα,κρινεις το νοτη,παλιο κουμουνα,αντε να χαθεις σουργελο,

  14. Ποια μιλαει σιγα μην συγκρινεται με τον Νοτη Εχουν τρελλαθει ολοι μετα το εμβολιο Υπεροχος τραγουδιστης Υπεροχα τραγουδια οπως το εγω ειμαι Ελληνας Ηζηλια και το κομπλεξ δεν κρυβονται

  15. Κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει για τυχόν λάθη στην προσωπική του ζωή…όσο αφορά αυτά που έλεγε ήταν πολύ πιο μπροστά από όλους μας και επαληθεύτηκε..η Δήμου ήταν εκείνη που είπε ότι έκανε τα εμβόλια αλλά την ελευθερία της δεν την πήρε πίσω αλλά εκείνη πρέπει να σκεφτεί και να μας πει πως ορίζει το δικό της μυαλό την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

  16. Ωξω μ@ρ# τηγανοκεφαλη που έγινες και δημοκρατισσα !! Δύο τραγούδια είπες και χαιρετησες γιατί δεν είχαν άλλη να τα πει…! κι ο Νότης τα λέει 30+ χρόνια κι έχετε φάει τα λυσσακα σας όλοι οι ατάλαντοι που δε κάνατε ούτε για τις καρνταρομπες… ρόμπες !!!
    Νότη κάνε τη κυρία…κυρία τςπ μια ξεφτίλα …το ζητάει ο οργανισμός της..!! Άντε με τα γ@μ#μ€ν@ τα ξυπόλυτα τ’ Αλβαναρια που βγάζουμε και γλώσσα…κόψτη τους ρε Άρχοντα !!!

  17. εχει δικιο η Δημου. Οι χουντικοι στην Ελλαδα εχουν κακο τελος

  18. το εκαωε η Ελένη Δήμου μαλλον εχει κανει τα μπολια

  19. Καθυστέρησε η δόση της αηδού(εκ της αηδίας) κι άρχισε το παραλήρημα. Κοιμήσου και παρήγγειλα στην φάιζερ τα προικιά σου…

  20. Δημου μπορει να μη σου αρεσουν τα αντριλικια και οι αληθειες του Νοτη αλλα ολοι εμεις τον παμε με χιλια. Εσυ δεν μας ειπες τις δικες σου ιδεες .Η μονο κρινεις τους αλλους? Τι να κανουμε μεις δεν ειομαστε με τα πουσταρι@ και το συστημα. Εσυ ?

  21. Μιλησε και η μεγαλη τραγουδιαρα με το παρε πασά μου την οδοντοβουρτσά μου

  22. τραβα γαμησου με τους απλυτους μωρη βρωμιαρα….
    Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…εσενα δεν σου πεφτει λογος
    σταλινοτσουλα αγαμητη.

  23. ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΤΑΜ ΔΗΜΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΝΟΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΄΄ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  24. Νότη αγόρι μου γράψε τους στις αρχιδάρες σου, όπως τους γράφεις και ζήσε όπως σου κάνει κέφι.

  25. ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΣΑΣ ΑΜΩΜΑΛΙΑΡΙΚΑ ΒΡΩΜΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,,, ΧΥΜΗΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΥΠΕΡ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,,,ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΕΣΗ

  26. Μαλιστα, εγινε και η.. δημου τραγουδιστρια και εχει και αποψης. Λες και δεν ξερουμε γιατι και ποιοί την.. προ ωθησαν.. για το ονοματακι της..
    .ο δημος της ελενιτσας, μιας εξισλαμισμενης αλλοδαπης με φωνη δεκαοχτουρας
    .
    Νότη, δικαιουται να εχει αποψης η αφανοπατσαβουρα,
    δεν υποχρεουσαι να την παιρνεις στα σοβαρα παλικάρη ‘μ.
    Α, και μην ανησυχεις, δεν εισαι ο μόνος λεβέντη ‘μ, που εχεις κλειστει στο σπιτακι του, εμεις ειμαστε εσωκλειστοι εδω και χρόνια -τι να ‘σ λεω;, χασαμε το μετρημα, και δεν παθαμε τιποτις.
    Η αφανοπατσαβουρα βεβαια, δεν ξερει πως αυτο που κανεις λέγεται: “Διαλογισμός- Εσωτερική Ενδοσκόπηση” και το ειπε με την αγραμματοσυνη της απομονωση.., ούτε πως αυτα τα εκαναν οι αρχαιοι Ελληνες εδω και 3000 χρονια τουλαχιστον και τα έλεγε και ο θειος Πλατωνας:
    “ειναι η διαδικασια τής εσωτερικής και εξωτερικής πειθαρχειας κάθε σκεπτόμενου ελευθερου ερευνητη τής αλήθειας ο οποιος αναζητει λύσεις εις τις καθημερινές του ατέλειες, ελλειψεις ή υπερβολές, καθώς και στα υπαρξιακά του ερωτήματα: ποιός είμαι; ποιά η προελευσίς μου; ποιός ο προορισμός μου”
    Το ιδιο ακριβως οι γιογκηδες το ονομάζουν “γιογκα” (και δεν ειναι αυτα τα μασκαριλικια με τις υπερβολες στις γυμναστικες επιδειξεις που κανουν με το ποδι στο κεφαλι και το χερι απο πισω, διαβασε Νοιραζα να μαθ’ ‘ς) και πολλές ακόμη φυλες βουδιστες, σαμάνοι, δερβήσιδες απο αρχαιοτατων χρονων και το διαμόρφωναν συμφωνα με τις περιβαντολογικες, ιστορικές, μυθικες επιδρασεις τού τόπου τους και τις ψυχοσωματικές τους ανάγκες.
    ..αλλά, που να τα αναλυσεις ολα αυτα στην αφροπατσαβουρα. Με αυτους τούς ανθρωπους – οπως το διέκρινε και ο Έντονυ ντε Μέλλο, – ειναι σαν να προσπαθεις να μάθεις ενα γουρουνι να παιζει πιανο. Πρώτον θα χάσεις τον χρόνο σου και δευτερον θα εκνευρισεις το γουρουνι. Μην χολοσκας λοιπον σκορπιε

  27. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ.ΕΣΥ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΑΤ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΤΟ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 15 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙΔΙ.

  28. Η ΑΡΧΙΔΩ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΈΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ.

  29. ψόφο και οι δύο. Με την καλή έννοια

  30. ασε μας μπολσεβικα ο νοτης ειναι ελληνας γιαυτο τον μισεις ενω εσυ εισαι μισελληνας

  31. Σιγά την απώλεια. Ενας Καραγκιόζης λιγότερος. Δεν μας λείπει καθόλου.

  32. Ενω αυτοι που σε κυβερνουν ειναι δημοκρατες ;;;; Σκατομυαλε.

  33. Αντε ρε βλακα ανεγκεφαλε η Μακεδονία ανόητε είναι Ελλάδα.ειχε άδικο.αν σου πω ότι η Αθήνα είναι Πακιστάν μ@λακα στο σύνολο μας τι θα ειμαστε?από κάτι βλάβες σαν τα μούτρα σου κορόιδο πουλάνε πρέσπες Αιγαίο κτλ.οσπου να πουλήσουν και τις μάνες μας.ΑΛΛΑΓΗ ΝΩΟΤΡΟΠΙΑΣ ΒΛΑΚΑ,μπας και αλλάξει κάτι μια μέρα.ολοι 1 και μακριά από τον κουλή.

  34. Να την χαίρεστε την δημοκρατία σας Κα Δήμου. Μια δημοκρατία που σε αναγκάζει να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για το σπίτι σου, μια δημοκρατία που καταλαμβανουν θέσεις υπουργείων μη εκλεγμένοι από τον λαό, μια δημοκρατία που οι παιδί βιαστές αφήνονται ελεύθεροι, μια δημοκρατία που δεν μπορείς να κάνεις έναν περίπατο το μεσημέρι στην πειραϊκή γιατί κινδυνευεις από απιβρασματα πακιστανικα. Αυτήν είναι η δημοκρατία προασπιζεστε Κα Δήμου. Αλλά φοβάστε μην σας πούνε οπισθοδρομικους και ενώ ξέρετε το σωστό δεν τολμάτε να το υπερασπίστε πια. Χαλάλι σας Κα Δήμου ή δημοκρατία σας. Φαντάζομαι θα ζείτε σε κάποιο καλό προάστιο και δεν θα έχετε επαφή με την πραγματικότητα.

  35. τα σφυροδρεπανα μωρή κοτα και τις βαριοπούλες,παναθεμασε καρια..βγαλε τον σκασμό!!!

  36. Ρε σούργελο πήγαινε για ύπνο και άσε τον Νοτη ήσυχο, που θα μας κάνεις κήρυγμα περί δημοκρατίας στην Ελλάδα των βολεμένων και ολιγαρχιών. Κοιμάσαι όρθια και πληρώνεις κατοικία βρε τρομπέτα της κακιάς ώρας, που εάν δεν ήταν ο Νότης σήμερα δεν είχες τίποτα άλλο να πεις. Άντε από δω , πήγαινε στα pride να κρατήσεις καμιά σημαία μπας και γράψει κάτι για σένα το σινάφι σου, διαλύσατε και καταφάγατε ότι υπήρχε σε αυτή τη χώρα.
    Εσύ σε πραγματική δημοκρατία αμφιβάλω εάν θα ήσουν σε κάτι χρήσιμη.

  37. Η δημοκρατία πέθανε στη χώρα που γεννήθηκε.
    Νότη άρχοντα δώσε πόνο.

  38. Σφακιανακη μη το παιζεις πατριωτης.Καποτε σε ακουγα πολυ αλλα ημουν μεσα στο μαγαζι οταν ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια στη Θεσσαλονικη να μας αποκαλεις Βουλγαρους.Μεγαλη φωνη αλλα κακιστος χαρακτηρας

      1. Ανεβασατε τα γραφομενα αυτου του παλιοκαραγκιοζη . Αν σου βασταει ελα απο κοντα να πεις το βου βου . Ανθελληνα ,ηλιθιο σκουλικι.

    1. Δε λες όμως τι έγινε και σας έβρισε, ήταν γνωστό ότι δεν ήθελε να ανεβαίνει κανείς στην πίστα όταν τραγουδάει ή έστω 1-2 σοβαροί. Τότε είχαν ανέβει επάνω 10 νοματαίοι που χοροπηδούσαν σαν τα πιθήκια τύφλα στο μεθύσι κ στη κόκα. Τους μίλησε μία, δύο ε μετά φάγατε ξέχεσμα. Να τα λες όλα.

  39. Για ποια δημοκρατία μας μιλάς τώρα κυρά Ελένη? πλάκα μας κάνεις? δημοκρατία στο χώρο του τραγουδιού? που αν δε πουλήσεις χωράφια ή δεν κρεβατωθείς με τους παραγωγούς ,δε σε ακούει ούτε η μάνα σου? κάνε μας τη χάρη ,που τολμάς και κατηγορείς τον ΝΌΤΗ για ακραία λάθη. Κοίτα τη καμπούρα σου και τα χάλια σου ,που τολμάς και τραγουδάς με το βουλωμένο μπουρί που έχεις για λαρύγγι και άσε τα αηδόνια ήσυχα κατάλαβες?
    Υπάρχουν και φωνές που δε παντρεύονται τους παραγωγούς τους ,όπως εσύ, αλλά τους πετάνε στα σκουπίδια να ψάξουν για κάτι άνθρακες σαν εσένα.

  40. Μπράβο σε όλους σχεδόν.ms και οι περισσότεροι σχολιαστές.ποια δημοκρατία ποια δικαιοσύνη?Σήκω Νότη κ γάμα τους.μαζι σου για πάντα.

  41. Νοτη παραμενεις αρχοντας πατριωτης στις καρδιες μας! Εμιλησε κι η δηθεν “αντιστασιακη” κοτα να σε κριτικαρει ! Ελεος πια!

  42. Τελικά καλά έλεγαν.
    Είσε ηλιθια εντελως όμως.

  43. Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους είναι αυτή η δημοκρατία που όσοι την κρίνουν & δημοσιοποιούν τα κάθε λογής μειονεκτήματά της & την αποτυχία της σε όλους τους τομείς, υγείας, παιδείας, οικονομίας, κοινωνικής πολιτικής, κλπ, είναι φασίστες & εκτός δημοκρατικού τόξου!

  44. Ποιά δημοκρατία βρέ σούργελο !!! Ἔτσι άντιλαμβάνεσαι ἐσύ τήν δημοκρατία; Ὃλοι ἔχουν δικαίωμα νά ἐκφράζουν τήν γνώμη τους σέ μιά κανονική δημοκρατία. Στήν δική σου δημοκρατία Ελενίτσα, ὃποιος δέν συμφωνεῖ μαζί σου, πρέπει νά ἀπομονώνεται; Σᾶς ἔχει γραμμένους ὃλους ὁ Νότης καί ξέρεις που.

  45. Ποιος είναι αυτός ο χώρος που “εξουσία έχει η δημοκρατία”????? Για πες μας καλέ μαντάμ! Γιατί εμείς έχουμε πολλά χρόνια που τον ψάχνουμε. Εδώ σκεφτόμαστε να αλλάξουμε χώρα… Τι μαλακιες διαβάζουμε μεσημεριατικο!!!! Φυσικά και δεν αρέσει στο σύστημα και στους βολεμενους προδότες να λέγετε η αλήθεια. Όσους έχουν μυαλό και καθαρή ψυχή και σκέψη, τους βολεύει να τους λένε τρελούς. Να είσαι καλά ρε Νοτη άρχοντα. Να ξέρεις ότι σ’αγαπαμε κι ότι σε έχουμε στη καρδιά και στο μυαλό μας (εμφανίζεσαι δεν εμφανίζεσαι). ❤️❤️❤️

  46. Μιλάει και η νεκροκεφαλή. Αν της βγάλεις τα μαλλιά σαν κρανίο πεθαμένου είναι το κεφάλι της.

  47. Τουλάχιστον ο Νότης έχει τα παντελόνια και τα χώνει .Δε το παίζει δήθεν σαν κάτι αριστερούληδες που κάνουν τους επαναστάτες από το facebook και μπροστά στις κάμερες μούγκα και μετά συναυλιούλες με χορηγία από το υπουργείο.Άσε μας να χαρείς.

  48. Ντροπή να πιάνεις στο βρώμικο στόμα σου τον Νότη, οι πλαστικές και τα εμβόλια έκαναν το μυαλό σου κουρκούτι.
    Ή νομίζεις ότι ξεχάσαμε το το ότι σου έφταιγαν οι ανεμβολίαστοι όταν κόλλησες και έβριζες ;;

  49. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΛΙΘΙΑ Ε ΗΛΙΘΙΑ?

  50. Μην τα μασας κοπελα μου. Πεστο οπως ειναι. Φασιστας ειναι ο ανθρωπος.

    1. ενω οι κυβερνησεις που σε ποδοπατανε ειναι ακρως δημοκρατικες. πεσε για υπνο μαλαξ

  51. Η κυρία νομίζει ότι ζει σε χώρα με δημοκρατία; καλά ξυπνητούρια..

  52. η δημου κρινει τον σφακιανακη
    ποια?
    η δημου
    ποιον ?
    τον σφακανακη
    οσα εβγαζε σε ενα βραδυ ο νοτης δεν τα εωγαζε η δημου σε 2 ζωες
    ο λαος ειναι με τον νοτη

  53. Αν είχες και δημοκρατία καλά θα ήταν…

  54. Είναι απίστευτο που κάποιοι ελεϊνοί άνθρωποι κατακρίνουν ανθρώπους και μάλιστα συναδέλφους επαγγελματικά για να κερδίσουν τα εύσημα από το βρωμερό σύστημα εβραϊκής εξουσίας. Αίσχος ! Το μίσος μέσα μας προς αυτούς τους άθλιους μεγαλώνει και θα έχει ανεξέλεγτα αποτελέσματα. Η κοινωνία έχει ήδη διαλυθεί δυστυχώς !

  55. Εισαι πολυ λιγη για να μιλησεις,για τον ΝΟΤΗ.

  56. ΑΛΛΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ.ΚΟΙΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.

  57. ποια δημοκρατία έχεις καλέ συ; δεν κλαιγοσουν ΤΟΤΕ που αρρώστησες λόγω φολας, για την υγειονομική ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΟΣΟΥΝ;;;. που την πουλάνε τη δημοκρατία τα ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ σουρτουκια που εξουσιαζουν την Ελλάδα, να αγοράσουμε κ. ΜΕΙΣ;;;. δεν βλέπεις, δεν ακούς, δεν νιώθεις την ξευτιλα της τέχνης σου, την φτώχεια, την προώθηση ανωμάλων, την πείνα, την εξαθλίωση, το μπάσιμο στη χώρα μας λαθροπιθηκων, το μαφιοζικο σκατοσογο που είναι μέσα σε όλες τις βρωμοδουλειες ;;; ΤΌΣΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΜΑΛΆΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ Κ. ΣΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΟΥ;;;;; εσύ ή κατά τα άλλα εξαιρετική τραγουδίστρια

    1. Έτσι. Λένε αυτά που αρέσουν στους πολλούς (παραπλανημενους), γιατί δεν έχουν θάρρος και το βόλεμα είναι…γλυκό.

Comments are closed.