Η Ελένη Κρίτα έδωσε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων είπε: «Το Παρά Πέντε ακόμα το θυμάται ο κόσμος. Ήταν μια σειρά που έχει αφήσει εποχή και θα παίζεται για πάντα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάρει ενεργό ρόλο στα κοινωνικά. Χαίρομαι που εξελίσσεται και σαν άνθρωπος και γίνεται πιο ευγενικός και γλυκός. Έχει επιλέξει να είναι καλός, έχει μια καλοσύνη ο Γιώργος και αυτό μου αρέσει πολύ. Τα χρήματα από τις επαναλήψεις στην Ελλάδα είναι πολύ λίγα. Μπορεί να είναι 1.500, 2.000 ευρώ το χρόνο».
Κλείνοντας, η Ελένη Κρίτα ανέφερε: «Με το metoo πιστεύω ότι ο καθένας ξέρει πια ότι μπορεί να μιλήσει και να μην του επιτεθούν όλοι. Δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει κακοποίηση. Όσες υποθέσεις πήγαν στη δικαιοσύνη, καλώς πήγαν, για να δοθεί ένα τέλος και να μην κάνουμε όλοι τους δικαστές. Θα συνεργαζόμουν με κάποιον που έχει κατηγορηθεί, εάν είχα καλή σχέση μαζί του και τον πίστευα».
Βγηκε ο Τραμπ. Κατι τετοιοι του τριτου φυλλου θα πανε να ξαναψαξουν που ακριβως ανηκουν. Εχουν πουλι στο αντρικο εχουν μινι στο γυναικειο. Οι δικες μας οι τρελες δεν ξερουν που να κρυφτουν τωρα που ξαγυρναμε στο φυσιολογικο και οχι στην αρρωστια.
Ωραιο milfακι. Καραεμπαινα..