ΕΛΕΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ; Η ΑΝΟΔΟΣ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Κοινοποίηση:
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 1

Η Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ, όπως ξαφνικά ήρθε στην πολιτική ζωή ελέω Ανδρουλάκη, έτσι ξαφνικά οδηγείται στο πολιτικό περιθώριο αλλά με αυξημένες απολαβές

Η άνοδος και το ακούσιο… βόλεμα

Το όνομα Ελένη Χρονοπούλου, για τους Έλληνες, ήταν παντελώς άγνωστο. Για πολλούς ακόμα, παραμένει άγνωστο. Μπορεί όμως να έγινε γνωστή μέσω των φωτογραφιών της, εν είδει… μοντέλου, με φωτογραφίες που πλασαρίστηκαν από τα ΜΜΕ μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τον Αλέξη Γεωργούλη, όμως η ίδια, απέδειξε πως απλά δεν… κάνει! Και ήδη, αναζητείται φόρμουλα ακούσιας εξόδου.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Ελένη Χρονοπούλου, όσο καλό βιογραφικό έχει, όπως αυτό αποθεώνεται από τον ίδιο τον Ανδρουλάκη και τους φίλους του που είναι στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τόσο περισσότερο κάκιστη (πολιτικά μιλάμε) είναι στις εμφανίσεις της στα media, όπου πραγματικά γίνεται «παιχνίδι» στα χείλη των πολιτικών της αντιπάλων, που προφανώς και θα χαίρονται που την έχουν δίπλα τους στα τηλεοπτικά πάνελ. Άλλωστε, το πολιτικό κραχ και η απόλυτη αφωνία στην παρουσία της στο ΣΚΑΪ, σε ένα ιδιαίτερα «φιλόξενο» για το ΠΑΣΟΚ μέσο, είναι ένα απλό δείγμα πως δεν το έχει με την πολιτική.

Όσο και εάν στη Χαριλάου Τρικούπη προσπάθησαν να την φέρουν στον ίσιο δρόμο, εκείνη απέδειξε πως δεν μπορεί να καταλάβει ή ακόμα και να αρθρώσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, όσα φροντιστήρια και να της κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εκτός, εάν το πρόγραμμα του κόμματος, είναι οι φόροι…

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Χρονοπούλου – Ανδρουλάκης. Μια σχέση με παρελθόν, παρόν και μέλλον…

Βόλεμα για το πασοκικό metoo

Η Ελένη Χρονοπούλου είχε ακουστεί εντόνως και για τη θέση της εκπροσώπου Τύπου στις εκλογές, κάτι που προφανώς θα είχε ζημιώσει το κόμμα, εάν κάποιος αντιληφθεί την εν γένει παρουσία της στα ΜΜΕ.

Πλέον, εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη, έχουν άλλες βλέψεις. Συγγνώμη, λογικά η ίδια έχει άλλες βλέψεις με τις ευλογίες – λογικά – του Νίκου Ανδρουλάκη. Ότι θα είναι η επικεφαλής στη λίστα των ευρωβουλευτών που θα ορίσει ο πρόεδρος του κόμματος στις ευρωεκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2024.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 2

Η Χρονοπούλου, από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ίσως κατάλαβε και η ίδια ότι δεν… κάνει

Μάλιστα, αυτή η… είδηση «πλασάρεται» με κομψό – πολιτικά – τρόπο, ότι δηλαδή η Ελένη Χρονοπούλου θα συμβολίσει την ανανέωση, ότι η Ευρωβουλή είναι ένα μέρος που γνωρίζει πολύ καλά τις Βρυξέλλες. Και φυσικά ότι θα είναι η προσωποποίηση του πασοκικού Metoo, με όσα έχουν διαδραματιστεί με την υπόθεση Γεωργούλη.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Η υπόθεση Γεωργούλη έφερε την Χρονοπούλου στον προσκήνιο. Πλέον, σκέφτεται εκ νέου την Ευρωβουλή…

Βέβαια, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εννοείται πως θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις από τους «συντρόφους» του κόμματος, αλλά προφανώς, η Ελένη Χρονοπούλου, δεν ανησυχεί, αφού έχει στο μέρος της, τον ίδιο τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει επιλέξει να είναι ο πολιτικός της προστάτης. Και εννοείται ότι δεν θα είναι δύσκολο αυτές οι αντιδράσεις να καμφθούν. Εδώ πέταξε τον Καστανίδη εκτός, εξαφάνισε μάλιστα και άλλα στελέχη…

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 3

Που χάθηκε αυτό το κοριτσόπουλο; 

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Το τριμπουρδελο του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε το παλικάρι τον γεωργούλη. Ε ρε έναν Ανδρουλάκη που θέλετε όλες να σκατευει και να κάνετε μόκο!!! Φτάνει πια με το me2. Έχετε καταντήσει υποκείμενα! Κλείστε τα μπούτια σας και όλα καλά σιχαματα!!!

    1. Άντε πνίξου ρε ηλίθιο ζώο, που φαντασιώνεσαι ότι είσαι και “Πλειστοάναξ”, με γνώμη επί παντός, όρνιο!

  2. Εμείς θα ψηφίζουμε Ηλία Κασιδιάρη.
    Εσύ, συνέχισε να ψηφίζεις Κυριάκο και να βαράς παλαμάκια στους άντρες σου, στον ράμα, ερντογάν, νετανιάχου.
    Θα ήθελα, μιας και είσαι πορδόμαγκας, να τον επισκεπτόσουν στην φυλακή και να του έλεγες κατά πρόσωπο, τις μαλακίες που γράφεις εδώ μέσα.

  3. Είναι αυτή που κατήγγειλε τον Γεωργούλη ότι την βίασε για να γίνει γνωστή ή για να κονομήσει φράγκα;Μάλλον δεν της βγήκε.Για τον Ανδρουλάκη που την σπάει στο ξύλο στο κρεβάτι,διαμαρτυρήθηκε;Α ναι,ξέχασα,αυτός είναι πρόεδρας,του οφείλει την θεσούλα στο απόκομμα

  4. Αυτή με τον νικολάτση το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αρμέγουν γίδια στον Ψωλορείτη.

  5. Αυτές οι βίζιτες είναι για γερά πορτοφόλια!

    1. Εμείς θα ψηφίζουμε Ηλία Κασιδιάρη.
      Εσύ, συνέχισε να ψηφίζεις Κυριάκο και να βαράς παλαμάκια στους άντρες σου, στον ράμα, ερντογάν, νετανιάχου.
      Θα ήθελα, μιας και είσαι πορδόμαγκας, να τον επισκεπτόσουν στην φυλακή και να του έλεγες κατά πρόσωπο, τις μαλακίες που γράφεις εδώ μέσα.

  6. Ο Άνδρου,έχει πολλά θέματα,ο Κούλης μέσω της ΕΥΠ το αντιλήφθηκε και έχει πολλά ,πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα του (μέσω των υποκλοπών και ΣΙΓΟΥΡΑ λόγω βιντεοσκοπησεων)σε σημείο που θα φριξουν και οι πετρες.Στην σεξουαλική παλέτα του ρο- καυρον του ΠΑΣΟΚ κομβικό ρόλο παίζει και το μίασμα που απεικονίζεται .Το πραγμα αυτό χρησιμοποιήθηκε για να παγιδέψει το γιδι τον Γεωργούλη με σκοπό να εκτοξευτεί η δημοτικότητα της ως κακοποιημένη γυναίκα, Όμως ,δε τους βγήκε το αφήγημα , ταυτόχρονα,το μίασμα,έχοντας αντιληφθεί ότι έγινε μια τρύπα στο νερό, άρχισε να εκβιάζει.Ο κουτοπασοκος υποθέτοντας ότι το τσολι έχει στοιχεία που θα στείλουν το κόμμα στον αγύριστο,με τη βοήθεια της συμμορίας του μεθοδεύει την οικονομική αποκατάσταση της λεκανατζους και ταυτόχρονα την πολιτική αποσιώπηση της.
    Κύριοι μη το κουράζουμε ο χωριάτης Ανδρουλάκης είναι μεγάλη ανωμαλαρα,και για αυτό το λόγο σιωπά το λαομισητο ΠΑΣΟΚ,τρέμουν μη ρίξουν στη TV κανένα βιντεάκι με τον πρόεδρο τους

  7. Η βυζιτα πόσο πάει ? Να δω εαν βγαινω με την 3% αύξηση .

  8. Ωραία, σίγουρα δεν το έχει αυτή η Κυρία. Το έχει ο Ανδρουλάκης?
    Ο Ανδρουλάκης ξαφνικά θυμηθήκε τις Βίζες στους Κινέζους και είπε ότι πρέπει να καταργηθούν.
    Σώπα κ. Ανδρουλάκη μου, συγκινήθηκα, θα μας πεις γιατί σε παρακολουθούσαν οι Βέλγοι και η Ελλάδα? Αχ ναι, δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα!!!

  9. Δεν χάθηκε καθόλου κάνει βόλτες στο Twitter γράφοντας μαλακιες άλφα επιπέδου

  10. Λοιπόν ο Γεωργούλης τζάμπα κατηγορήθηκε. Ο γ@μίκος τα έκανε όλα.

  11. Ευρωπουτάνες στο πορνείο της ευρωπαϊκής ένωσης.

  12. Η Ευρωβουλη εχει καταντησει τοπος γρηγορου πλουτισμου , για ασχετους και ανυπαρκτους , που τοποθετουνται απο καθε κομμα , για να βολευτουν και να κοροιδευουν την κοινωνια μη υπερασπιζομενοι τα συμφεροντα της χωρας λογω ασχετοσυνης!! Βεβαια δεν ειναι ολοι ασχετοι , αλλα αρκετοι!! Για θυμηθητε π.χ. την καθαριστρια Βουλγαρα Κουνεβα , που την εστειλε ο Τσιπρας να κανει διακοπες στις Βρυξελλες σαν ευρωβουλευτης!! Μετα λεει γιατι εχουν αυτα τα χαλια και σκορπισαν;;;; Τι περιμεναν με τα μυαλα που κουβαλουσαν και εξακολουθουν να κουβαλουν;;;; Βαδιζουν ολοταχως προς το 3% να μην τους ματιασω!

  13. Υπομονη θα γινει ευροβολευτινα αλα Καιλη να δυναμωσουμε τα….οπλα μας στο ευρω…κυνοβουλιο!

    1. Πάλι εδώ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΝΔΟΥΛΗ γράφεις σε πατριωτικές σελίδες; Ρε ουστ τρολάκι της Συγγρού.

  14. ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!

    1. Αν έχεις τέτοια σκέψη κατάλαβα και πως ψηφίζεις. Καλά Χριστούγεννα κυριολεκτικά όπως λένε.

      1. ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Comments are closed.