Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ, μου πήρε και τζιπ

Κοινοποίηση:
DSC_9055

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον μέλλοντα σύζυγό της.

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Μου έκανε μόνη της την πρόταση, όταν είδε πως παντρεύομαι. Εγώ διάλεξα το κοστούμι του Νεκτάριου, θα είναι μπλε σκούρο. Δεν ξέρω με ποιο τραγούδι θα μπούμε, θα είναι κι οι Vegas εκεί και βασικός τραγουδιστής ο Τριαντάφυλλος», είπε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα καλέσω όλους τους Survivors. Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα έρθει, γιατί θα είναι στο εξωτερικό, αλλά και στα γενέθλιά μου που τον κάλεσα, δεν ήρθε. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά θα καλέσω τον Στάθη και τον Αριστομένη».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να προσεξεις μονο, οταν τον πας να τον γνωρισουν οι δικοι σου, να μην τον φανε.

  2. Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι αυτός ο έρμος ο γιατρός για να την πάρει…..🤔😱🥴😵‍💫

  3. Ααα πανάθεμα σε!!! Τρόμαξα! Τι είναι τουτο⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️🤮🤮🤮

  4. Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν γίνει αριστερές, open-the-border-ιάρες κι έχουν χάσει εντελώς τα μυαλά τους! Κάθονται σε πάκια, σε γυφτορομά, σε αλβανούς και σε μαύρους κανίβαλους, απορρίπτουν τους μορφωμένους Έλληνες (όπως τον τυπάκο που γράπωσε η μαύρη ασχημούλα και του ξεζουμίζει το πορτοφόλι και την περιουσία), γιατί λέει δεν τις εξιτάρουν, ενώ δεν γουστάρουν ούτε τους φτωχούς Έλληνες γιατί δεν μπορούν να τους πάνε στα μπουζούκια, αλλά πηδιούνται μέσα στα παραπήγματα ομαδικά από πακιστάνια! Στο τέλος θα τις πηδάνε αγέλες σκυλιών, γι’ αυτά μόνο θα καταντήσουν αφού δεν θα τις θέλουν ούτε οι λαθροέποικοι γιατί κανείς δεν τρώει εκεί που χύνει, κατουράει και χέζει!!!!

Comments are closed.