Ελβετία: Έδιωξαν από το κόμμα των Πρασίνων την Μουσουλμάνα πολιτικό που πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό

Κοινοποίηση:
DFBD

Το κόμμα των Πράσινων-Φιλελευθέρων, ανακοίνωσε πώς έχει κινήσει διαδικασία διαγραφής της 32χρονης Μουσουλμάνας Σανίγια Αμετί από την εθνική οργάνωση, καθώς πυροβόλησε με πιστόλι μία εικόνα της Παναγίας με το Θείο βρέφος και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Παράλληλα, η Farner Group, μια εταιρεία συμβούλων στην οποία εργαζόταν, ανέφερε ότι αποφάσισε τη Δευτέρα (9/9) να «τερματίσει τη σχέση εργασίας» με την 32χρονη.

Μάλιστα, ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Instagram το Σαββατοκύριακο, αλλά τις κατέβασε λίγο αργότερα, ζητώντας συγγνώμη και την προστασία της αστυνομίας.

Για να δικαιολογηθεί, εξήγησε στα social media πως έκανε εξάσκηση σε βολές από απόσταση περίπου 10 μέτρων και βρήκε την αφίσα «αρκετά μεγάλη» και κατάλληλη για στόχο.

«Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώθηκαν από την ανάρτησή μου. Τη διέγραψα αμέσως όταν συνειδητοποίησα το θρησκευτικό της περιεχόμενο. Δεν το σκέφτηκα. Λυπάμαι απίστευτα», έγραψε η Αμετί στο Χ.

Τρύπες από σφαίρες στα φωτοστέφανα κεφάλια και τα πρόσωπα της Παναγίας και του Ιησού

Την Τρίτη (10/9) δημοσιεύθηκαν οι εικόνες, ενώ η εφημερίδα Daily 20 Minutes δημοσίευσε μια φωτογραφία της Αμετί να στέκεται σε κάτι που μοιάζει με πέτρινη κρύπτη και να σημαδεύει με ένα μεγάλο πιστόλι.

Ένα άλλο καρέ έδειχνε τρύπες από σφαίρες στα φωτοστέφανα κεφάλια και τα πρόσωπα της Παναγίας και του Ιησού.

Η αφίσα ήταν διαφήμιση του οίκου δημοπρασιών Koller, και έδειχνε λεπτομέρειες του έργου «Madonna με το παιδί και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ» του Ιταλού ζωγράφου του 14ου αιώνα Τομάσο ντελ Μάσα που πρόκειται να βγει προς πώληση στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποια είναι η Σανίγια Αμετί

Η Σανίγια Αμετί γεννήθηκε το 1992 στη Βοσνία σε μια μουσουλμανική οικογένεια και περιγράφει τον εαυτό της ως αγνωστικιστή. Ο πατέρας της ήταν καθηγητής βιολογίας και πολιτικός στην πρώην Γιουγκοσλαβία ενώ πήγε στην Ελβετία με τους γονείς της ως πρόσφυγας το 1995 για μια καλύτερη ζωή.

Η Αμετί βρέθηκε στη συνέχεια στο κέντρο ασύλου στο Adliswil και μετέπειτα αποφοίτησε από το Καντονικό Σχολείο της Ζυρίχης Oerlikon το 2011.

Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης μέχρι το 2018 και έκτοτε γράφει τη διατριβή της για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Αρχίζει να δείχνει αντανακλαστικά η Ευρώπη στην επέλαση του ισλάμ.Μαλλον είναι αργά…

  2. Φερτε την στην Ελλάδα ,να την κάνουν οι συριζαίοι και οι νδζαιοι πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  3. Αλβανίδα από Κόσσοβο είναι και καμία σχέση με Βοσνία .
    Απλά είχαν περάσει από κει όταν τους κυνηγούσαν οι Σέρβοι .

  4. Ειμαι περιεργος να δω αν γινει κατι αντιστοιχο με τον μωαμεθ τους η το κορανι τους πως θα αντιδρασουν?
    Ρε σκατομογγολοι σας ταϊζουμε σας ποτιζουμε και θελετε να αλλαξοπιστησουμε κιολας;

  5. Και στο ελλαδισταν επιτρέπουν την προβολή της κωλοταινιας με αφίσα σταυρωμένης Παναγίας έγκυο και τον Χριστό βαμμένο με σκουλαρίκια σε μπαρ του Ναυπλίου αν θυμόσαστε.
    Άντε να χαθείτε πια βαρεμενοι

  6. Γτ δεν έκανε η παλιοπουτ@ν@ σκοποβολή σε αφίσα του σκατό Μωάμεθ. Άι σιχτιρ πια να το πω στη γλώσσα τους.

  7. Μην λυπάται κανείς, ψάξτε να δείτε μετά από λίγο καιρό σε ποια θέση θα έχουν “εκτιμήσει” την συγκεκριμένη. Δε θα μου κάνει καθόλου έκπληξη να τη δω ευρωβουλευτή σε “ελληνικό” αριστεροαγωνιστικοπροοδευτικό κόμμα.

  8. Εδώ στο ψευτορωμαίϊκο,αν γινόταν αυτό,τα αναρχοκομμούνια θα χειροκροτούσαν μέχρι να βγάλουν κάλους στα χέρια,μιλώντας για δικαιωματισμό,αλλά αν κάποιος Χριστιανός έκανε το ίδιο σε εικόνα του ψευτοπροφήτη Μωάμεθ,θα μιλούσαν για ρατσισμό και μισαλλοδοξία.

  9. Η λύση είναι μία: Γεμίζουν μια μπανιέρα με αίμα χοιρινών και την “κάνουν” μπάνιο με αυτό. Είναι ό,τι χειρότερο.

  10. αυτο που δεν καταλαβαινει ο κοσμος στην ευρωπη ειναι οτι το κινητρο για ολα αυτα ειναι το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχουν οι μουσουλμανοι αλλα και η μαυροι απεναντι στους ευρωπαιους. Δεν θα συγχωρεσουν ποτε το οτι οι ευρωπαιοι / λευκοι πρωταγωνιστησαν στην ιστορια της ανθρωποτητας…

  11. Καλά έκανε. Ένα κωλοχαρτο πυροβόλησε και σκούζετε σα μυξοπαρθενες.Τα παιδάκια που πεθαίνουν καθημερινά από πείνα καρκίνο λευχαιμία έλλειψη πόσιμου νερού, σας αφήνουν ασυγκίνητους,οι εικόνες που κλαίνε σας συγκλονιζουν,γτχ σας ορνιθολοξες χριστιανοκουραδιτσες

    1. Έτσι εξηγείται αδερφέ μου, είμαι σίγουρος ότι όλα, μα όλα σου πάνε στραβά στη ζωή σου, σε έχουν βάλει όλοι στο περιθώριο και σου φταίει ο Θεός για την κατάντια σου

      Ελπίζω αύριο το πρωί να συνέλθεις από το τοξικό νέφος που σε καλύπτει και να δεις την ζωή με άλλο μάτι

      Ευχές για ένα δικό σου καλύτερο αύριο

    2. Σε καμμία, μα σε καμμία περίπτωση δεν φταίει ο Θεός ή η θρησκεία που η φύση σε “καταράστηκε” και έχεις αυτήν την άσχημη όψη. Πούλα τα iphone σου και κάνε καμμιά πλαστική.

    3. Ρε Κλουβιε αριστερ απαλοιφαδι οταν δεν σεβεσαι τα ιερα τοτε δεν σεβεσαι και τα υπολοιπα

    4. ΕΙσαι ηλιθιος;πετώντας βελάκια αυτη η μουσουλμάνα στην εικόνα της Παναγίας το κάνει απο αντίδραση για την έλλειψη νερού η μηπως θεωρει υπεύθυνο για τα κακά που συμβαίνουν στον κόσμο τον χριστιανισμό; όχι μαγκα μου,χεστηκε για τα παιδιά και τις αρρώστιες,απλά ολοκ αυτοξ είναι βαθιά κομπλεξικοί και μισούν καθε τι το χριστιανικό,αλλσ ξέρεις κατι;στα παπαρια μας αυτή ξσι όσοι δικαιολογούν τετοιες πραξεις

  12. Αυτά είναι κράτη ! με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά λόγια ξεφορτώνονται τον κάθε ψυχανώμαλο υβριστή, όποιος και νά είναι. Όσο γιά τις απολογίες της κυρίας με το τσεμπέρι, τις ακούνε βερεσέ οι Ελβετοί και καλά κάνουν. σιγά, μη δεν ήξερε η τσεμπέρω το θρησκευτικό περιεχόμενο της αφίσσας. Άκου κεί: έκανε λέει εξάσκηση στην σκοποβολή και η αφίσσα ήταν καλός στόχος. Αν δεν είναι ψυχοπαθής, είναι θρασύς και αν δεν είναι τίποτε από τα δύο , τότε μάλλον είναι βλάξ, αν νομίζει πως με την υποκριτική απολογία θα τους εξευμενίσει, τους Ελβετούς.

    1. Σε πολλά συμφωνώ. Απλά δεν το είδες οτι η τέτοια δεν φορά μαντήλα,ολοφάνερο ότι είναι με τα μαλλιά ελεύθερα.

  13. ΜΑΛΗΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑLERT ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙ ΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΩΠΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤ ΗΚΟ ΔΕΛΤΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALERT .+++

  14. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΩΣΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ …
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ …
    ΑΣ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΟΡΑΡΑΝΙΝΙ …
    ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ……………

Leave a Response