Ελεήστε τον αόμματο. Ο “άγιος” Αιτωλίας έχει μάτια μόνο για τις “ταρίφες” στα Ιερά Μυστήρια της Μητρόπολης. Τα σκουπίδια που άφησαν πίσω οι προσκυνητές και οι επαγγελματίες στην Αγία Ελεούσα δεν τα είδε ποτέ

Κοινοποίηση:
agia-eleousa-1

Τα σημερινά ΜΜΕ της Στερεάς Ελλάδας δημοσιεύουν φωτογραφικό ρεπορτάζ σχετικά με την άσχημη εικόνα που έμεινε πίσω, μετά τους τριήμερους εορτασμούς στο βραχομονάστηρο της Αγίας Ελεούσας που βρίσκεται στο φαράγγι της Κλεισούρας, από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά που πέρασε.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες δείχνουν την κατάσταση που επικράτησε μέχρι και 24 ώρες αφού είχαν περάσει οι εκδηλώσεις, οι λιτανείες αλλά κυρίως η εμποροπανήγυρις που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο προαύλιο της Μονής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οσο πιο πολύ άγιος τόσο πιο μεγάλο λαμόγιο, άμα είσαι και γραμματέας του Ναζωραίου εν Ελλάδι βάζεις στις επιστολές του λίγο λάδι και κονομάς από τα γίδια του αυνανιστάν.

  2. Να πω τωρα τιποτα για καραγκιοζηδες που το παιζουνε Χριστιανοι και δυστυχως ειναι η πλειονοτητα? Κοινως πανυγηρτζηδες του ελεους για τα ματια του κοσμου και εκδρομουλα? !

Comments are closed.