Ελευσίνα: Πυροβολισμοί σε αστικό λεωφορείο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον σταθμευμένου αστικού λεωφορείου επί της οδού Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα, το βράδυ της Τρίτης.

Από τους πυροβολισμούς στην Ελευσίνα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές καθώς το λεωφορείο ήταν άδειο από κόσμο.


Σύμφωνα το λιμενικό σώμα οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο όχημα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ πυροβόλησαν πιθανόν με αεροβόλο όπλο κατά των σταθμευμένων λεωφορείων στην αφετηρία.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ από την επίθεση προκλήθηκε η θραύση των κρυστάλλων του βαρέου οχήματος.Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. α) Πυροβολισμός :
    Για να υπάρξει πυροβολισμός, πρέπει να υπάρξει ΠΥΡ. Δηλαδή ανάφλεξη μπαρουτιού μέσα στον κάλυκα της σφαίρας, ώστε τα αέρια να προωθήσουν το βλήμα εκτός κάνης. Από την ανάφλεξη αυτή, ακούγεται και το γνωστό ΜΠΑΜ.
    Το αεροβόλο βάλλει τα βλήματα με χρήση πεπιεσμένου αέρα, οπότε είναι αδύνατον να υπάρξει “πυροβολισμός”. Το αεροβόλο παρεπιπτόντως όταν βάλλει κάνει ΠΦΦΦ.
    Αποφασίστε λοιπόν τι στην ευχή έγινε και τί θέλετε να πείτε. Στρατό δεν πήγες αρθρογράφε ;;;
    β) Γράφετε “του βαρέου οχήματος” !!! Πλάκα κάνετε, σχολείο δεν πήγατε ;;; Ή “του βαρέως οχήματος” όπως πρέπει ή “του βαριού αμαξιού” στην σύγχρονη μαλλιαρή. Διαλέξτε.
    .
    Ξέρω ότι θα το κόψετε το σχόλιο αυτό, όπως τόσα άλλα, αλλά εσύ που θα το κόψεις, αν δεν το δώσεις στην αρχισυνταξία ή τον αρθρογράφο θα κάνεις κακό στο Μακελειό. Πρέπει να μαθαίνουν για να διορθώνονται. Αν σας έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια, δεν θα αφιέρωνα τόσο χρόνο για να σας διορθώνω. Από ενδιαφέρον το κάνω.

Comments are closed.