Ελεύθερη μετά την απολογία της η Εύη Βατίδου

Κοινοποίηση:
Απολογία στον ανακριτή της παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου Εύης Βατίδου, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023. Η Εύη Βατίδου κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς φέρεται ότι καταδίωξε και εμβόλισε μία μοτοσυκλέτα με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της τα ξημερώματα της Κυριακής (12/11) στη Γλυφάδα, τραυματίζοντας σοβαρά μία γυναίκα και πιο ελαφρά τον οδηγό. 
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ελεύθερη δίχως περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου αφότου απολογήθηκε στον ανακριτή σήμερα για το επεισόδιο που είχε χθες τα ξημερώματα στην Γλυφάδα, όταν ένας 59χρονος την κατηγόρησε πως εμβόλισε την μοτοσικλέτα που επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγός του με το αυτοκίνητό της, ύστερα από διαπληκτισμό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πως έγινε έτσι ???? ….. χάλι μαύρο

  2. Χαίρεται ο Κούγιας γιατί μετά από χρόνια ξαναβρέθηκε με τη σύζυγό του; Αυτό εννοεί; Βρε μπας και το σκηνοθέτησε αυτή με τους άλλους, που τους πλήρωσε, ή το έκανε επίτηδες για να ξαναβρεθεί μαζί του; Ε, ρε, καψούρα! Λογικό είναι, ο χώρος της είναι γεμάτος πούστηδες.

Comments are closed.