Ελεύθεροι επαγγελματίες: Σε παραλήρημα ο Χατζηδάκης μετά τις αντιδράσεις για τη φορολογική μέγγενη

Κοινοποίηση:
xatzidakis

Να σιωπήσει και να μην κάνει κριτική για τη φορολογική μέγγενη της κυβέρνησης σε 700.00 ελεύθερους επαγγελματίες απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Κωστής Χατζηδάκης σε μια παραληρηματική ανάρτησή του στο Facebook.

Ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι είναι υπεράνω κριτικής και επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια να περάσει στην αντεπίθεση μετά τις αντιδράσεις που προκαλεί το νέο σύστημα φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών.

«Πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα ακούγαμε τα σχολιανά μας και γι’ αυτό το θέμα! Περίμενα ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης που είναι θεωρητικώς υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα στήριζαν αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικής δικαιοσύνης», αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος νόμιζε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα υποκλίνονταν στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Οικονομικών στη δήλωσή του αυτοθαυμάζεται λέγοντας πως «Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα που εισηγούμαστε είναι ένα δίκαιο σύστημα το οποίο συνδυάζεται με παράλληλη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος».

Μάλιστα, στην ανάρτηση – παραλήρημα αναφέρει ακόμα ότι «προσωπικά θα ήθελα σε κάθε περίπτωση να ενθαρρύνω τέτοιου είδους “οργισμένες” αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Διότι τους απομονώνουν ακόμα περισσότερο από την κοινωνία. Την κοινωνία που αναγνωρίζει τον δίκαιο χαρακτήρα της μεταρρύθμισής μας και μας ψήφισε, όχι για να συμβιβαστούμε με κατεστημένες αντιλήψεις, αλλά για να προχωρήσουμε σε γενναίες μεταρρυθμίσεις. Στις μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να συνεχίσει να προχωρά μπροστά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οταν σας λέγανε ότι αν κερδίσει ο Σύριζα θα φορολογίσει επιπλέον τους ελ.επαγγ/ες το πιστέψατε και νομίσατε ότι (Δρα)Κούλης δεν θα σας “έπινε το αίμα” ευκολόπιστοι, αμνήμονες ραγιάδες.
    Τι ψηφίσατε ρέ – καλά να πάθετε!

  2. Ένα μικρό παράδειγμα της δικαιοσύνης του ηλίθιου Χατζηδάκη . Το μικρό κουρείο που δουλεύει ένας θα πληρώσει τα ίδια με ένα κομμωτήριο που απασχολεί 10 υπαλλήλους . Άσχετοι πολιτικοί .

  3. θυμηθηκα το στεφανο μανο το αλλο παλιο καπιταλοσκυλο της νδ που οταν ηταν υπουργος οικονομικων (τοτε υπηρχε παραλληλα και υπουργειο εθνικης οικονομιας) σε συνεντευξη ειχε δηλωσει απευθυνομενος στους ελευθερους επαγγελματιες σε μια προσσπαθεια να καταπολεμησει τη φοροδιαφυγη “θα σας αλλαξω κυριολεκτικα τα φωτα” ωσπου εφαγε μαυρο στις εκλογες και ηρεμησε

  4. η τρόικα είπε 100.00 και πολλοί είναι. Μάλιστα αφέντη είπε η κούλα, όπως έλεγε στον λιγνάδη…

  5. χαχαχα. Κοινωνική δικαιοσύνη λέει.
    Οι υπάλληλοι αφορολόγητο 10.000 ευρώ και οι μαλ…. εεε οι ελέυθεροι επαγγελματίες τεκμαρτό μίνιμουμ στα 10.000 ευρώ. Απο δικαιοσύνη άλλο τίποτα!!!!!!

  6. Ελάχιστο δηλωθέν εισόδημα φοροφυγάδων 20.000,00 € και όλο θα ανεβαίνουμε. Ξύπνα υπουργέ !!

  7. Το να λιώσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι κοινωνική δικαιοσύνη;

Comments are closed.