Ελεύθερος ο Τούρκος που σκότωσε την Ελβετίδα τουρίστρια – Συγχαρητήρια για μια φορά ακόμη στην ελληνική δικαιοσύνη

Κοινοποίηση:
δικαστικο

Ελεύθερο με χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ άφησαν οι δικαστικές Αρχές της Σάμου, τον Τούρκο επιχειρηματία που σκότωσε Ελβετίδα τουρίστρια, έχοντας ως τεκμήριο τα… καλά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ όπου φοίτησε ο βιομήχανος! Να δώσουμε συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά!

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση:

Όπως είναι γνωστό, στον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια ανέθεσε την υπεράσπισή του ο πολύ γνωστός στην Τουρκία βιομήχανος και ιδιόκτητης κατασκευαστικής εταιρείας από την Προύσα, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι με κακουργηματική συμπεριφορά και οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή στο αντίθετο ρεύμα, στο οποίο εκινείτο η άτυχη Ελβετή τουρίστρια, με αποτέλεσμα η τελευταία να χάσει την ζωή της.

Σήμερα, μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία, ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Σάμου συμφωνήσαν ότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του κακουργήματος, για το οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και μέχρι σήμερα εκρατείτο ο Τούρκος επιχειρηματίας, και αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με μοναδικό περιοριστικό όρο την καταβολή εγγυήσεως 15.000 ευρώ, εκτιμώντας ότι η εξαίρετη προσωπικότητά του (πολύχρονες σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, λευκό ποινικό μητρώο, μέλος εξαίρετης οικογένειας της Προύσας Τουρκίας) αποτελεί εγγύηση για την εμφάνιση του στο Δικαστήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΑ ΟΥΓΚΑΝΤΕΖΟΙ

  2. Δικαιοσύνη της ‘τυφλας’….και της αδικίας…..

  3. Ας πάνε τώρα στην οικογένεια της Ελβετίδας να της πούνε ότι ο Κούγιας έβγαλε και ανακοίνωση! Μπράβο στο ….Συνταγματικό τόξο που απαγόρευσε τον Ηλία και άφησε ελεύθερο τον Τούρκο και τους δουλέμπορους που είχαν προξένησει ατύχημα στον Εβρο και τον Βούλγαρο που κατέβασε την Ελληνική σημαία και ύψωσε βουλγαρική!

Comments are closed.