Ελληνική Λύση: “Άμεση αποπομπή του Αυγενάκη και παραίτηση Χρυσοχοΐδη για τη συγκάλυψη”

Κοινοποίηση:
4542849

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση για το επεισόδιο στο “Ελ. Βενιζέλος” μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και υπαλλήλου της αεροπορικής εταιρείας, με την οποία ζητά παραιτήσεις.

Αναλυτικά:

“Οι εικόνες φρίκης που δείχνουν μέχρι πρότινος κορυφαίο υπουργό και σήμερα βουλευτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ξυλοκοπεί υπάλληλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε ένα ανελέητο, αδίστακτο και βαθιά διεφθαρμένο καθεστώς.

Εκτός από την άμεση αποπομπή του δράστη, ο οποίος πρέπει να λογοδοτήσει άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη, θεωρούμε αυτονόητη και την παραίτηση του υπουργού προστασίας του πολίτη, ο οποίος συγκάλυψε διά της σιωπής αυτό το κυβερνητικό ανοσιούργημα.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να λυτρωθούν οι Έλληνες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυγενάκη φυγε κραταω μαχαιρι, φυγε Αυγενάκη κραταω μαχαιρι, φυγε σου λεω δεν ακους;

  2. Ο Αυγενάκης είναι ο μοναδικός που δοκίμασε κοιραληφή με θεαματικά αποτελέσματα. Μεγάλη αχαριστία από Βελό..

  3. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ , ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΚΟΥ FORUM ΚΑΙ ΤΗΣ BLACK ROCK ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥ ΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ (ΛΟΛΑ) ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ (ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ )

  4. xaxaxa καλά περιμένετε παραίτηση, έχει πλάτες το γουρούνι που την έπεσε στον υπάλληλο, λάθος του υπάλληλου που τον άφησε να περάσει πίσω από το γκισέ, λάθος που δεν του απάντησε σαν άντρας όταν τόλμησε το υπόθετο να απλώσει το ξερό του και λάθος των μπάτσων που δεν το συνέλαβαν επιτόπου

Leave a Response