Ελληνική Λύση: Απερίφραστη καταδίκη της δολοφονικής απόπειρας κατά του Στέφανου Χίου              

Κοινοποίηση:
elliniki-lisi

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση για την δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονική απόπειρα κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Εκφράζει δε την βεβαιότητα της ότι οι διωκτικές αρχές θα οδηγήσουν τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. θα του στηλει κυραλιφη ο παπατζης για να γινει καλα…..στεφανε μην την βαλεις εχει δηλειτυριο οχιας ουτε να την ακουμπισεις…..περαστικα σου

  2. Οβαψομαλιας Αδωνης στην τηλεοραση που βγηκε δεν ειπε τιποτα για τον κυριο Χιο που ειναι τα δηθεν δημοκρατικα κομματα Βεβαια τιποτα δεν πρεπει να μας κανει εντυπωση πια Οι αληθειες του Χιου τους πονανε

  3. Τώρα θά δούμε Ποιοί είναι οί φίλοι σας δημοσιογραφοι που δέν θά αναφέρουν τήν απόπειρα ώς απλή είδηση αλλά θά εκφράσουν και τόν αποτροπιασμό τους γιά τήν εγκληματική ενέργεια.

  4. βελοπουλος και χιος δεν τα πανε και πολυ καλα….λες να αλλαξει αυτο???

  5. Τα υπόλοιπα κόμματα τι έγινναν ? Τους χαλούσε τη μαγιονέζα ο Στέφανος και δεν βγήκαν να ούτε να καταδικάσουν μια απόπειρα ανθρωποκτονίας ? Εύγε !! Ανοίξτε τα στραβά σας Έλληνες !!!

Comments are closed.