Ελληνική Λύση: «Η ανοχή που δείχνουν οι τράπεζες απέναντι στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συνιστά τον ορισμό της διαπλοκής»

Κοινοποίηση:
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία είναι 436 εκατομμύρια ευρώ και 405 εκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχα.


«Η δημοσίευση των ισολογισμών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα έγινε σκανδαλωδώς έπειτα από τις εθνικές εκλογές, επεξηγεί περίτρανα την ποιότητα του πολιτεύματος στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει 436 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ΠΑΣΟΚ 405 εκατομμύρια ευρώ, με τους πιστωτές να μην κάνουν την παραμικρή ενέργεια για να διεκδικήσουν τα συγκεκριμένα ποσά ή έστω μέρος τους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «προκαλεί οργή το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μακράν τα πιο χρεωμένα κόμματα εξουσίας στον πλανήτη, με το ελληνικό ΑΕΠ να παραμένει υποπολλαπλάσιο άλλων ευρωπαϊκών χωρών» και ότι «η ανοχή που δείχνουν οι τράπεζες απέναντι στην Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, συνιστά τον ορισμό της διαπλοκής. Τα συγκεκριμένα κόμματα νομοθετούν υπέρ των τραπεζών και κατά της κοινωνίας, διότι απλούστατα οφείλουν την ύπαρξή τους στην εύνοια των τραπεζιτών».

Σύμφωνα με το κόμμα, «στον αντίποδα, τόσο η Ελληνική Λύση όσο και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, δεν χρωστούν στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Παπατζής, κοροϊδεύει τους αφελείς.
    Από 2019 μέχρι και τις εκλογές, άχνα δεν έβγαλε και τώρα που τοποθετήθηκε ο Κατσιβαρδάς για τα χρεωμένα νοικοκυριά, έγινε το θαύμα και μίλησε η Μαρία της Σιωπής.
    Άλλα ψήφιζες μνημονιολόγε. Μήπως θα τα σκίσεις κι εσύ, όπως η λουλού, ο Σαμαράς;

  2. Λογιστικά χρωστάνε δεν το συζητάμε
    Πραγματικά δεν χρωστάνε
    Εχουν ξεχρεώσει και με το παραπάνω.
    Βουλευτής είσαι, βγάλε τις παρωπίδες και ΔΕΣ πως τα επέστρεψαν.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
    ΥΓ βέβαια οι τράπεζες το χρέος που λες το εκμεταλευονται ποικιλοτρόπως

  3. Πιες είναι οι τράπεζες;; Να βγάλουν όλοι της καταθέσεις τους και να αλλάξουν τράπεζα λογαριασμού. θα δούμε τη θα κάνουν μετά! Λέτε να τα ζητήσουν από τους διεφθαρμένους;;;;;;

  4. Εμένα μου έκλεψε ταμίας 1000Ευρώ και φαίνεται στο παραποιημένο βίντεο ξεκάθαρα!! Δεν μου τα επιστρέφουν!

  5. Ειναι μεχρι να σε βολεψουν κι εσενα οι τραπεζες και τοτε δεν θα λες κουβεντα.

    1. ΣΧΙΖΕΙ ΔΑΔΙ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ,..?

      1. Θα έλεγε κάποιος ότι δεν χρειάστηκε, επειδή τα έπαιρνε από τους δικούς του, σε φακελάκια.
        Χρειάστηκε όμως και πήρε δάνεια για να ορθοποδήσει τις επιχειρήσεις του, δάνεια που δεν μπορούσε να ξεπληρώσει και έστειλε επιστολή με παρακάλια στον Καρατζαφέρη ζητώντας του να τον τοποθετήσει υποψήφιο. Εκείνος τον έβαλε, εκλέχθηκε βουλευτής, ψήφισε το μνημόνιο και τώρα, δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΕ.

  6. ανεβαστε κανενα θεμα για τα υπερκερδη των τραπεζων.

  7. Σωστά τα λες για τα δάνεια αλλά εσύ ψήφιζες τα μνημόνια με αυτούς που χρωστάνε 841.000.000 ευρώ! Και τους στήριξες και στα λοκντάουν! Και είπες ότι ο Τσίπρας δεν είναι προδότης για τις Πρέσπες! Οπότε δαγκωτό Ηλία για τον οποίο δεν διαμαρτυρήθηκες που απαγόρευσαν πατριωτικό κόμμα αυτοί οι ανθέλληνες των Πρεσπών και των λαθραίων που χρωστάνε και 841.000.000 ευρώ!

  8. Ο/Η Μια αποδειξη ακομη του ποσο διαβρωμενος ειναι ο Τσιπρας και το απλυταριό του. λέει:

    Μεσα σε 4 χρονια, κοντα 5 μαλιστα, εκανε τα στραβα ματια για τα χρεη των κομματων.
    Και το ερωτημα ειναι, αν ο Βελοπουλος και ο κάθε Βελόπουλος το λεει στη Βουλη- σα να το λεει στο θεατρο. Τιποτα δε γινεται; Δε γινεται να κανει καποιος βουλευτης καποια αλλη ενεργεια απο να μοιρολογει γνωστα πραγματα;

  9. Κάτι ξέρεις εσύ ή Κάτι κρύβεις….ποια τράπεζα, άραγε, θα κρατούσε ένα τόσο μεγάλο δάνειο? Κατακόκκινο…μήπως έχει πουληθεί σε κάποια εταιρεία διαχείρισης τέτοιων δανείων ή σε κάποιο δικηγορικό γραφείο? Πώς είναι δυνατόν να μην έχει γίνει απαιτητό από τους διαχειριστές ένα τόσο μεγάλο ποσό? Τι συμβαίνει?

Comments are closed.