Ελληνική Λύση: “Ούτε ένα ευρώ σε όσους συγκαλύπτουν τα εγκλήματα των Τούρκων”

Κοινοποίηση:
FAMAGUSTA

Η Ελληνική Λύση καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μπουκοτάζ στο Netflix που θα προβάλλει τη σειρά “Famagusta” παγκοσμίως, παρά μόνο στην Ελλάδα.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, η Τουρκία ήρθε σε συμφωνία με το Netflix προκειμένου να μην συμπεριληφθεί η σειρά «Famagusta» στον κατάλογο των πελατών της πλατφόρμας στην Τουρκία καθώς και σε οποιαδήποτε αλλη χώρα εκτός της Ελλάδας.

Ουσιαστικά, η πλατφόρμα υπάκουσε στις απαιτήσεις της Τουρκίας συγκαλύπτοντας γενοκτονίες.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης: “ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΟ NETFLIX!

Έπειτα από την αισχρή απόφαση του Netflix να προσκυνήσει την φασιστική Τουρκία και να μην προβάλλει παγκοσμίως τη σειρά «Famagusta», η οποία πραγματεύεται – ήπια μάλιστα- την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η Ελληνική Λύση καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να ακυρώσει άμεσα την συνδρομή στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ούτε 1 ευρώ σε όσους συγκαλύπτουν τα εγκλήματα των Τούρκων γενοκτόνων”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σε αντιθεση με μας που δειξαμε τον σουλειμαν τον μεγαλοπρεπη και τοσες αλλες σειρες.
    Αυτοι οταν τους θειξεις κατι δεν χαριζουν καστανα.
    Αντι να διωξουμε τον ατζουν και ολο το τουρκικο προπαγανδιστικο σοου τους λιβανιζουμε

  2. Μόνο ένας πολιτικός άνδρας σηκώνει κεφάλι κατά των προκλήσεων των Τούρκων!! Τα υπόλοιπα ανδρείκελα ρουφάνε το αυγό τους και φυσικά γεμίζουν τις τσέπες τους.
    Να σκεφτεί κάποιος πόσο φόβο προκαλεί στους Τούρκους ένα σίριαλ. Παρά ήταν αληθές ότι σχεδόν έδειξε από μαρτυρίες και αυτό ενόχλησε. Η αλήθεια είναι αλήθεια, και κρίμα που λένε την μισή, γιατί η Κύπρος προδόθηκε από την υπόλοιπη Ελλάδα (πολιτικοί). Λοιπόν ξανά το ίδιο πάνε να κάνουν και τώρα με τα νησιά και την θάλασσά μας.

  3. Λιγάκι δύσκολο να κατάφεραν κάτι τέτοιο. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι ισχύει, γιατί με το ίδιο σκεπτικό μπορούν να απαγορευτούν πολλές ταινίες και σειρές, ιδιαίτερα αμερικάνικες.

Leave a Response