Ελληνική Λύση: “Ο Άρειος Πάγος να παρεμβαίνει και για τις δηλώσεις ελληνοφοβίας και χριστιανοφοβίας”

Κοινοποίηση:
ελληνικη λυση

Η Ελληνική Λύση, μετά την επέμβαση της Εισαγγελέως για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Κασσελάκη, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει την παρέμβασή της και για δηλώσεις ελληνοφοβίας, Χριστιανοφοβίας.

Αναλυτικά:

“Επιβεβλημένη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Μπέου άπαξ και η Εισαγγελέας του ΑΠ θεώρησε ότι παραβιάζουν το νόμο.

Θα περιμέναμε όμως να επιδεικνύεται η ίδια αμεσότητα και ευαισθησία σε ζητήματα Χριστιανοφοβίας, Ελληνοφοβίας, όταν προκύπτει άρνηση των γενοκτονιών των Ελλήνων, όταν άθλιοι υβρίζουν την Παναγία, την Ελλάδα, τη Σημαία, τα Ιερά και Όσια των Ελλήνων Ορθοδόξων!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ελα λαζογερμανε,λιγη προσπαθεια ακομη για σκοντο στα προστιματ;.Ελα μπατριωτη της κονομας,πες μας οτι κανεις αντιπολιτευση;Ανυποληπτος καταντησες,παπαριες θα λες.Ενα πραμα,σαν τον Αυτια.[Α.Π.δικαστες με κυρος!!!Ας γελασω]

  2. Τουλάχιστον κάτι λέει αυτός, ο δασκαλάκος από το Κιλκίς καί ο Στριγας καί ή άλλη η ανύπαρκτη δεν μιλάω για τόν άλλον πού ξέχνα νά φόρτιση την μπαταρία καί τόν πονά η μέση τού από το πολύ σκύψιμο που είναι οεοοο

  3. Ο κλασικός χλιαρος και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα βλακοπουλος. Επικροτεί την αστυνομία σκέψης και σκάβει το λάκο των πατριωτών.

Comments are closed.