Ελληνική Λύση: Ο Τούρκος πρέσβης θα έπρεπε ήδη να έχει κληθεί για εξηγήσεις

Κοινοποίηση:
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Την ώρα που η κυβέρνηση ευαγγελίζεται “ήρεμα νερά” με τους Τούρκους, Έλληνες συνοριοφύλακες δέχονται πυρά από τουρκικό έδαφος. Οι προσευχές μας και η σκέψη μας στον τραυματισμένο Έλληνα συνοριοφύλακα που δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Τούρκος πρέσβης θα έπρεπε ήδη να έχει κληθεί για εξηγήσεις», επισημαίνει η Ελληνική Λύση, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος: «Τα σενάρια περί “δουλεμπόρων” για να υποβαθμιστεί αυτή η ασύλληπτη πρόκληση ανήμερα της μαύρης επετείου του Αττίλα, δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Όποιος και αν ήταν ο δράστης, η κυρία ευθύνη βαρύνει την Τουρκία. Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να σκύψει το κεφάλι και σε αυτή την βάρβαρη πρόκληση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και θα σε σώσει αυτό που ψήφισε μνημόνια και διώχνει όποιον φοβάστε μην του φάει την θέση?θα σας σώσει αυτός που πουλούσε επιστολές και φάρμακα για φαρακλα????θα σας σώσει αυτός που το παίζει πατριώτης ????και σε λίγο θα προσκολληθεί στην ΝΔ???πάτε καλά????

    1. Τρολάκι της ΝΔ ναι αυτός θα μας σώσει μιας και όλοι οι υπόλοιποι είναι ανθέλληνες, ο μοναδικός που σας κάνει αντιπολίτευση είναι, σας έχει πιάσει τρεμούλα με την άνοδο που έχει; Μάλλον εσύ δεν πας καλά. Άντε στο λαγούμι σου τρολάκι.

  2. να μην τολμησει η κυβερνηση να σκυψει το κεφαλι…… εδω το σκυβει χρονια μας δουλευεις και εσυ; ….

  3. Νέα Δημοκρατία: Ελάτε μωρέ πως κάνετε έτσι κατά λάθος έγινε.

  4. Σοσον κειροιαι των λαων σου κε αιβλωγοισων την κλυρωνωμυαν σου, νυκας τεις βασηλαιφση κατα βαρβαρον δορουμαινως και τω σων φοιλωττον, δεια του σταβρου σου πολοιταιβμα. Αμυν.

  5. (ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟ Ν Δ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡ ΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑ Λ) Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΕΙ ΑΜΗΝ

Comments are closed.