Ελληνική δικαιοσύνη! Παιδεραστής καταδικάστηκε με 26 χρόνια, βγήκε στα 6 και σήμερα συνελήφθη γιατί μιλούσε με ανήλικο!

Κοινοποίηση:
van

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο «βιαστής με το λευκό βαν», που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στην περιοχή της Λαυρεωτικής και τρομοκρατούσε γονείς παιδιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Ο «βιαστής με το λευκό βαν» είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκίνητό του αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυτός δεν ήταν που έκανε και ταξίδια σε χωρες όπως ταυλανδη η Φιλιππίνες όπου ψαρευε και βίαζε ανήλικα ανενοχλητος;

  2. γιατί τον παρέδωσαν στην ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη που πετάει χαρταετό;

    ας του τα έκοβαν να τελειώνει

  3. Κόψιμο τα αρχίδια με το ξυράφι χωρίς αναισθητικό στούς…..αυτή είναι ποινή.Όλα τα άλλα είναι ανοχή σε αυτά τα καθάρματα….

  4. Πριν πολλά χρόνια οι ασφαλιτες τους περνούσαν από ασκήσεις πλαστικού εδαφους και τους ήταν μεγάλο μάθημα.Πολλοι απ’ αυτούς μετά από είκοσι+ χρόνια δεν είχαν ουτε κλήση για παράνομη στάθμευση.

  5. το είχανε κόψει κι ας τον αφήνανε ελεύθερο … απλά τα πράγματα … βέβαια, καλό θα ήταν να μην είχε εμπλακεί η αστυνομία, αλλά ο κόσμος. Να έτρωγε με καλαμάκι για 5 μήνες και θα ισιώνε, στην καλύτερη ή με τσιμεντένια παπούτσια στο λιμάνι του Λαυρίου, νύχτα, στη χειρότερη. Όμορφες και καθαρές δουλειές. Τώρα, άντε πάλι απ την αρχή … ανακρίσεις, δικαστήρια … πολλή γραφειοκρατεία βρε παιδί μου για μια ασήμαντη κατσαρίδα, που από κανένα δε θα λείψει …

  6. Τον θυμάμαι αυτόν. Ήταν με το λευκό φορτηγάκι που το.ειχε μετατρέψει σε κρεβ/μάρα. Σκατοφατσα. Ντροπή στη δικαιοσύνη. Δεν πάει άλλο. Κτ πρέπει να γίνει

  7. Τον Θυμάμαι τον τύπο. Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια;

  8. ο ένοχος εχει ονοματεπώνυμο, Ευρωπαϊκή Ενωση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Λοιπά μικρά κόμματα. Οσο θα τους ψηφίζετε χαπατα αυτά θα τραβάτε.

  9. Δικαστές του λώκου που τα πιάνουν από παντού,πόσα σας έσκασε για να τον βγάλετε έξω;

  10. σαν να μοιαζει με γυφτο ο τυπος η κανω λαθος.Δεν υπαρχει μερα που να μη δεις στα δικαστηρια συρφετο γυφτων.Mα καθε μερα???

  11. αυτό τον λόγο θανατική σε τέτοιους. ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΟΝ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΡΘΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 6 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΕΝΉ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΊ ΤΩΡΑ;;;;;. Η ΖΩΉ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ εκτός από τα πολιτικα κ
    κουστουμαρισμενα κ. φραγκατα καθάρματα, έχει να αντιμετωπίσει κ. τέτοιους Εφιάλτες…. που ΜΙΜΟΎΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΏΜΑΛΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΜΑΞΊΜΟΥ.
    μήπως τον πείραξε ο δρακουλας καθοτι αιμομειξια κ.τον χάλασε τον γουρλοματη;;;
    # εμείς σκαμε, εκείνος είναι ευτυχισμένος κ. μας γ…… ει. το σύνθημα του λαου =μια μαλακια. στην πράξη το μουλικο γ@@…ει τον ελληνικό λαό.

    1. Οι ψυχίατροι λένε ότι δεν νοείται σωφρονισμός μέσω φυλάκισης για τους παιδοβιαστές, όχι σε 6, ούτε σε 106 χρόνια… Αλλά, μετά από ποινές κοροϊδία, απελευθερώνονται ξανά στην κοινωνία έχοντας εμπεδώσει και νέα “τεχνογνωσία”, αφού φυλακίζονται μαζί με ομοϊδεάτες…

      1. Οι ψυχίατροι όμως είναι αυτοί που φτιάχνουν τα χαρτιά για επίδομα αναπηρίας ΕΟΠΥΥ στους παιδεραστές. Το ξέρατε αυτό; Το απίστευτο ελληνικό κράτος έχει την παιδεραστία μεσα στις παθησεις που δικαιούνται επίδομα. Δηλαδή είναι τα τρελαίνεσαι

  12. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΙΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!

Comments are closed.