Ελληνικό καλοκαίρι! Μια μερίδα μουσακάς 33 ευρώ – Πλήρωσαν και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μαζί

Κοινοποίηση:
mousakas

Πόσο μπορεί να κοστίζει μια μερίδα μουσακά σε ένα εστιατόριο;; 10 ευρώ, 15 ευρώ ή μήπως ακόμα και παραπάνω;; 33 ευρώ, πλήρωσε ελληνίδα τουρίστρια στο νησί της Σαντορίνης για μια μερίδα μουσακά, όπως “κατέθεσε” στο CycladesLive.

“Μια μερίδα μουσακά μας την χρέωσαν 33 ολόκληρα ευρώ!!! Το διανοείστε;; Ενα κομμάτι μια σταλιά 33 ευρώ. Κι όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβά ρε παιδιά, ξέρετε τι απάντηση πήρα;;;; Οτι εδώ ειναι Σαντορίνη και τι περίμενα……”

Πηγή: cycladeslive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ. ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ.

  2. Αμερικανάκι το έπαιξε η κυρία? Μήπως είχε μαζί της και κανένα τεκνό να ταίσει και ήθελε ρομαντικό δείπνο στην καλντέρα? Κατάλογο δεν είδε? Αν δεν την σήκωνε το πορτοφόλι της να πήγαινε να τον έτρωγε σε καμμία παραδοσιακή ταβέρνα 10 ευρώ, υπάρχουν εστιατόρια για όλα τα βαλάντια. Καλό βέβαια θα ήταν να μας έλεγε και πως λεγόταν το συγκεκρειμμένο εστιατόριο καθότι έχω επισκεφθεί το νησί 5 φορές αλλά πουθενά δεν έχω δει τιμοκατάλογο με 33 ευρώ μουσακά.
    Μήπως τον έφαγε στον ύπνο της?

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΑΚΤΗ (ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ), ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΔΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

  4. Εδώ, στο efood, μαγαζί στην Πλ. Μαβίλη τον έχει 16 ευρώ. Στη Σαντορίνη δεν θα τον έχει άλλο τόσο;

  5. Μανουλα μ ας εβανες κανια ελια, κανια ντουματουλα κι ψουμακι στο ταγαρι να κανεις high νεοελληνικες διακοπες χωρις να σε κουρεψουνε!

  6. Μόστρα πουλάει, αέρα πουλάει, όσο θέλει πουλάει, καλά κάνει και βαράει, αρκεί να έκοψε νόμιμη απόδειξη. Δεν πούλησε είδος πρώτης ανάγκης, μουσακάς και νησί και διακοπές είναι μόστρα. Αν πάτε με την συγκατάθεσή σας, να μην κλαψουρίζετε μετά. Ελ. επαγγελματίας είναι, ό,τι θέλει κάνει στο μαγαζί του, αρκεί να κόβει νόμιμες αποδείξεις.

    1. είναι αυτό που λέμε “αρκεί να ήρθαν νόμιμα”, μετά αλλάζεις τον νόμο και επειδή δεν μπορείς να καταδικαστείς με βάση νόμο που δεν ισχύει πια, ξαφνικά όλοι έχουν έρθει νόμιμα…..

  7. 33 ευρώ, στο Σκλαβενίτη, το Βασιλόπουλο, έπαιρνα έξι μερίδες.

    1. Ανόητε που θες να τρως κατεψυγμένο μουσακά…μπούφε κάνε τον μόνος σου

  8. αφου πηγαινετε και σας πιανουν τον κολο ειστε ηλιθιοι. τα θελει ο κολον σας. τι παραπονιεστε μετα. ; αντε τωρα.

Comments are closed.