Ελληνοαμερικανός καθηγητής Πανεπιστημίου συνελήφθη για «σεξουαλικές πράξεις» με σκύλο

Κοινοποίηση:
matsou

Ένας Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Penn State στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις στον σκύλο του, οι οποίες καταγράφηκαν σε κάμερα παρακολούθησης δασικού μονοπατιού.

Ο λόγος για τον 64χρονο Θέμη Ματσούκα που φέρεται να καταγράφηκε από κάμερες κατά τη διάρκεια της πράξης με το σκυλί ράτσας κόλεϊ δίπλα στις τουαλέτες του Rothrock State Forest, φορώντας μόνο μια μάσκα, τις κάλτσες και τα παπούτσια του. Στο αποτρόπαιο περιστατικό ο βραβευμένος καθηγητής προσπάθησε επίσης να καταγράψει τον εαυτό του να εκτελεί τις πράξεις με ένα τάμπλετ, αναφέρει το Fox43.

Οι ερευνητές φέρεται να τον εντόπισαν μέσω ενός σακιδίου μάρκας The North Face, γεγονός που οδήγησε τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα να παραδεχτεί στους αξιωματούχους ότι το έκανε για να «ξεσκάσει». Το Τμήμα Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια ξεκίνησε έρευνα αφού οι κάμερες ασφαλείας που προορίζονταν να παρακολουθούν τους κλέφτες κατέγραψαν σε φιλμ τις άσεμνες πράξεις. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι η άσεμνη έκθεση, ο δημόσιος αυνανισμός, η σεξουαλική επαφή με έναν σκύλο και η κακοποίση ζώου.

Ο Θέμης Ματσούκας είναι Ελληνοαμερικανός καθηγητής χημικής μηχανικής που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Penn State από το 1991. Έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει κερδίσει βραβεία διακεκριμένης διδασκαλίας, αλλά το πανεπιστήμιο ανέφερε σε ανακοίνωσή του μετά τη σύλληψή του ότι «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».
Φέρεται ότι η αποτροπιαστική συνήθεια του Ματσούκα χρονολογείται από το 2014, όταν και τον είχαν συλλάβει ξανά για αντίστοιχη πράξη.

Αρνούμενος αρχικά οποιαδήποτε γνώση των διεστραμμένων πράξεων, ο καθηγητής φέρεται να πανικοβλήθηκε όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι πίστευαν ότι γνώριζαν τον λόγο που βρίσκονταν εκεί. Οι ανακριτές λένε ότι άρχισε να δηλώνει επανειλημμένα «τελείωσα, είμαι νεκρός». Στη συνέχεια παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν, λέγοντάς τους «πρέπει να πεθάνω», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του για το παράξενο φετίχ, φέρεται να είπε στους ερευνητές: «Το κάνω για να εκτονώνομαι». Οι αστυνομικοί έπειτα εντόπισαν το σκυλί ράτσας κόλεϊ στο σπίτι του Ματσούκα που ταυτιζόταν με το σκυλί στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκου. Ανακάλυψαν επίσης αντικείμενα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο άνδρας στα βίντεο, μαζί με τρία τάμπλετ, σύμφωνα με τα έγγραφα κατηγορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Γ@μ@τος καθηγυφτής.
    Βραβευμένος. Διαπρέπει στο εξωτερικό.

  2. Όλοι οι ανώμαλοι έχουν ακαδημαϊκούς τίτλους. Θανάσιμο αμάρτημα η κτηνοβασία. Το κακόμοιρο το σκυλάκι.

  3. οτι πρέπει για την θεση του πτδ …
    οταν ξεκουμπιστεί κ παει στα σκουπίδια η αχρηστη ποντικομούρα …

  4. Ρε παιδιά αυτός απλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει την Λασυ , και βρήκε ένα υποκατάστατο σε άλλο κολευ άλλα σαν τον πρώτο έρωτα δεν συγκρίνεται..
    Ρε άιντε από δω χάμω……

  5. κι αν αυτοπροσδιορίζεται ως σκύλος; Ε;

  6. Να ξεσκάσει λέει το σίχαμα, βασάνιζε το σκυλί, τον πόνο του δεν το σκέφτηκε. Έπρεπε να τον πυροβολήσουν όταν τους το ζήτησε. Σκατά μορφωμένος είναι, φοράει και μάσκα όταν το κάνει, το καημένο το κόλευ τί έζησε στα χέρια της ανωμαλάρας του κερατά!

  7. Πως δεν τον πηρε χαμπαρι ο ζαβος γκαντεμης να τον κανει υπουργο η να τον αξιοποιηση τελος παντων.

    1. Τον φυλαει για διαδοχο της κατινας στο μεγαρο…

  8. Τι να πει κανείς; τέρας “μόρφωσης”, εντελώς παραφυση στην φύση; με όποιο δάσκαλο καθησεις τέτοια γράμματα θα μάθεις; γιαυτό δεν θέλουν και την αξιολόγηση εδώ, μην τυχόν και τους περάσουν από ψυχίατρο και αποκαλυφθούν τα χάλια τους!

  9. Στην Ελλάδα θα υπηρετούσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    1. Τον φυλαει για διαδοχο της κατινας στο μεγαρο…

  10. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΣ

    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΕΛΑΣ ΤΟΥ

  11. Κι αφού το είχε ξανακάνει, γιατί του επιτράπηκε του βρομύλου σιχάματος να ξαναποκτήσει χιλιοταλαίπωρο ζώο;;;

  12. Κόψτε φάτσα ο πουστράκος ο γυαλίστρας.

  13. Αφού πιστεύει ότι είναι σκύλος, η τιμωρία του να είναι να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του κλεισμένος σε ένα σκυλοκλουβί. Σίγουρα του ταιριάζει καλύτερα από ένα κελί.

  14. ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ??? ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΙ

  15. “και γαμω τα σκυλιά” θα έλεγε στους φίλους του. Και ας μην διαμαρτύρονται τόσο έντονα κάποιοι. Οι παραφιλίες, μεταξύ αυτών όλο το σεξουαλικό φάσμα των ΛΟΑΤ και η κτηνοβασια, έχουν διαχυθεί στον ελληνικό πληθυσμό. Ίσως όχι στην ίδια έκταση με τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς και τους Ευρωπαίους, όμως η Χώρα έχει αλωθεί. Μόνο ένα θαύμα μας σώζει.

  16. Τη ψυχάκιας εί αι αυτός!! Κόψτε φάτσα το σίχαμα

  17. Άμα είναι κανας μασώνος,τί περιμένατε;Αυτοί μέσα στην ανωμαλία είναι

  18. Από τα μπόλια είναι μην κάνεις έτσι.Σε λίγο θα βρεις και άλλους παρέα

  19. Δες βλέμμα ανθρώπου … τα λέει όλα

  20. Φαίνεται να το τρίβει το πιπέρι πάντως από την φωτογραφία….

  21. Εθνικά υπερήφανοι για την εμπριμέ ομογενή αδελφότητα των ΗΠΑ, που περιλαμβάνει και τους κτηνοβάτες. Εμπρός στη νέα μόδα. Σκύλοι και γάτες εξαφανιστείτε, έρχονται καθηγητές για σεμινάρια. Βρωμορατσιστές που κατηγορούσατε κάποιους πακιστανοβοσκούς επειδή είχαν γκόμενα καμιά κατσικούλα.

  22. Ειχε τιμηθη με βραβειο διδασκαλιας…Εχουμε καταλαβει πως δινονται οι επιστημονικες διακρισεις σε ολο τον κοσμο και στην ελλαδα σε κατι υποκειμενα που το παιζουν επιστημονες και ειδικοι και τους βλεπεις και λες αν αυτο το υποκειμενο ή αυτη η βρωμογρια ειναι επιστημονας τοτε καλυτερα αγραμματος

  23. Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ………… …………….

  24. “παλουκωμα” γιατι κανεις ετσι; οι γερμανοι φιλοι σου το εχουν νομιμο αυτο…. που ζεις εσυ;

  25. το ματσούκισε το σκυλάκι ο ματσούκης

  26. Τι παλικάρια εξάγουμε. Πρέπει να τιμωρηθεί με ισόβιο ξεσκισμα για παραδειγματισμό

Comments are closed.