Εμβόλια κατά του COVID-19 και νευροεκφυλιστικά νοσήματα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΚΙΔΑ

«Η πρωτεΐνη Spike είναι νευροτοξική, ακόμη και χωρίς τον ιό» – «Υπάρχουν πλέον στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορεί να επηρεάσουν τον εγκέφαλο»

Η Stephanie Seneff, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), μιλάει για τους κινδύνους των εμβολίων κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσής τους με νευροεκφυλιστικές ασθένειες και το σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας (VAIDS).

Πηγή: The Epoch Times

Του Τζόζεφ Μερκόλα

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Η Seneff είναι ίσως πιο γνωστή για τις μελέτες της σχετικά με τη χημική ουσία glyphosate. Προσδιόρισε ότι η αύξηση της χρήσης γλυφοσάτης στις ΗΠΑ, καθώς και στον Καναδά, συσχετίζεται εξαιρετικά καλά με την ταυτόχρονη αύξηση της συχνότητας πολλαπλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του παγκρέατος, του καρκίνου των νεφρών, του καρκίνου του θυρεοειδούς, του καρκίνου του ήπατος, καρκίνος της ουροδόχου κύστης και μυελοειδής λευχαιμία.

Πιστεύει επίσης ότι η έκθεση στη γλυφοσάτη μπορεί να έχει επιδεινώσει τα αποτελέσματα του COVID-19 για πολλούς ανθρώπους και θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε πιο σοβαρές αντιδράσεις μετά από βολές για τον COVID-19, αλλά καθώς προχωρούσε η πανδημία, συμμετείχε στην έρευνα των λήψεων αγγελιαφόρου RNA (mRNA).

“Είναι μια τεχνολογία που ήταν εξαιρετικά νέα, που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, και ένιωσα πραγματικά ανήσυχη γι’ αυτό”, είπε ο Seneff στο Zeee Media. «Αυτός ο βαθμός πολυπλοκότητας στην τεχνολογία θα χρειαζόταν κανονικά 12 χρόνια για να φτάσει στην αγορά και συνήθως μόνο το 2% των προϊόντων που δοκιμάστηκαν θα έφτανε στην αγορά».

Αυτό οδήγησε την Seneff, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου BS στη βιοφυσική, πτυχίων MS και EE στην ηλεκτρική μηχανική και Ph.D. στην ηλεκτρική μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών, για να κάνει μια βαθιά κατάδυση σε λήψεις mRNA.

Προβλήματα με την τεχνολογία mRNA

Οι λήψεις mRNA COVID-19 διδάσκουν τα κύτταρά σας να παράγουν μια πρωτεΐνη ή ένα κομμάτι πρωτεΐνης, που ενεργοποιεί μια ανοσολογική απόκριση, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής αντισωμάτων. Ωστόσο, επειδή το φυσικό mRNA διασπάται εύκολα, αυτό σημαίνει ότι η πειραματική γονιδιακή θεραπεία χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα παροχής για να φτάσει στα κύτταρα του σώματος.

Οι λήψεις χρησιμοποιούν νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) για το σκοπό αυτό. Το mRNA είναι τυλιγμένο σε λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) που το μεταφέρουν στα κύτταρά σας και τα LNP είναι «PEGylated» — δηλαδή συνδέονται χημικά με μόρια PEG για αύξηση της σταθερότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: