Εμείς τους χαϊδεύουμε και αυτοί προκαλούν! Ουκρανός πρεσβευτής στην Αθήνα Σέργκι Σουτένκο: «Οι Τούρκοι είναι σύμμαχοί μας»

Κοινοποίηση:
maxresdefault_0

Προκλητικός ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα, Σέργκι Σουτένκο σε συνέντευξή του, όπου επιχείρησε να υποβιβάσει τη δολοφονία του Έλληνα ομογενή και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο χαρακτηρίζοντας το έγκλημα ως μεμονωμένη ενέργεια κάποιου μεθυσμένου.

Ο ίδιος μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό για τη δολοφονία του Έλληνα ομογενούς στο χωριό Γράνιτνα από Ουκρανό στρατιώτη, έκανε λόγο για ένα «απλό κοινό έγκλημα σε μια καφετέρια, στο οποίο δεν υπάρχει κανένας εθνικιστικός ή πολιτικός λόγος».

Μάλιστα ο Σουτένκο σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα και την Τουρκία, ο Σουτένκο έδωσε έμφαση στην σχέση της χώρας του με τον Ερντογάν κάνοντας λόγο για σημαντική συμμαχία: «Η Τουρκία ήταν μια από τις χώρες που μας παρείχαν πραγματική ουσιαστική βοήθεια για να ενισχύσουμε την αμυντική μας βιομηχανία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εμ βέβαια τους έδωσε ο σουλτανος drones και νομιζουν οτι εχουν αμυνα τώρα.
    Ενα ντού να κανει ο ρωσος και δεν θα μείνει ουτε κολυμπηθρόξυλο

  2. Ρε, άντε μου στο διάολο βρωμύλε!!! Μιά απέλαση γι’ αυτόν και την κ@λοφάρα του θα τού ‘στρωνε χαρακτήρα;;;

  3. Να μαζέψεις τότε ρε μπάσταρδε τις Ουκρανέζες από τα μπουρδέλα και τα κωλόμπαρα της Χώρας και να του τις στείλεις πεσκέσι στα χαρέμια των απέναντι. Κουφάλες,προδότες,πολιτικοί,δεν αφήσατε λέρα για λέρα που να μην μαζέψετε στην Ελλάδα. Ραδιενεργά απόβλητα του Τσέρνομπιλ,του Κοζλοντούι και ότι πυρηνικό γκαζοτενεκέ,αντιδραστήρα βρίσκεται στο πρώην Ανατολικό μπλοκ.

  4. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΤΑΛΟΧΩΡΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΤΑΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ………ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΠΑΡΤΑΛΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ…………

  5. πας μη Έλλην βάρβαρος. αυτο τα λεει ολα.. Ποιοι ειναι οι ουκρανοι.. Μεθυστακες βαρβαροι δολοφονικα στοισεια οποτε δε με παραξενεύει το γεγονος πως κλεινουν με τους μογγολους…

    1. “πας μη Έλλην βάρβαρος” – προφανώς δεν ισχύει. Αντίθετα, παρα πολλοί Ελληνες είναι βάρβαροι.
      Αλλά εν πάσει περιπτώσει, ο πηθικο-ουκρανός δείχνει ποιους θεωρεί φίλους. Ως εκ τουτου, η ουκρανία μπαίνει στη λίστα χωρων εχθρών της Ελλάδας μαζι με ισπανια και γερμανία.

  6. Απελαση τωρα κλωτσηδων ουτε καταδικαζει την δολοφονια ουτε υποσχεθηκε να συλλάβουν τους δραστες το λαμογιο

Comments are closed.