«Εμπλοκή» με τον σύντροφο του Κασσελάκη: Σκληρός δεξιός ο Τάιλερ;

Κοινοποίηση:
kjg

Τα φώτα της δημοσιότητας όλο το τελευταίο διάστημα δεν μονοπώλησε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και ο Αμερικανός σύντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Τον οποίο μάλιστα ο Κασσελάκης στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη νίκη του, ευχαρίστησε δημοσίως.

Ο 31χρονος Τάιλερ βρίσκεται σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο επάγγελμα είναι νοσοκόμος στις ΜΕΘ, όμως εγκατέλειψε την εργασία του για να είναι δίπλα στον προεκλογικό αγώνα του συντρόφου του.

Έλα όμως που προκύπτουν κάποια θεματάκια με την ιδεολογική τοποθέτηση του Τάιλερ, τα οποία έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τα όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί από τις αναρτήσεις του φαίνεται ότι είναι… σκληρός δεξιός και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ασκούσε σκληρή κριτική στον Ομπάμα και ειδικά για το νομοσχέδιο υγείας που προώθησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, γνωστό και ως Obama care!

Αρχές Νοεμβρίου του 2012 σχολίαζε ειρωνικά: «Είμαι τόσο χαρούμενος που επέλεξα να ακολουθήσω μια καριέρα στην υγειονομική περίθαλψη… Ω, περίμενε κέρδισε ο Ομπάμα» και ακόμη έγραφε ότι στις συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν στο CNN οι υποστηρικτές του Ομπάμα δεν μπορούσαν να δώσουν έναν λόγο γιατί τον ψήφισαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. “πιπ@-κwλο εμπλοκη” ηταν τιτλος τσοντας που ταιριαζει στους δυο ανωμαλους, χα χα χα

  2. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Ή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ;

  3. Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια

  4. …ισον ο φερετζες της σκληρης αδερφαρας

  5. Χμμμμ! “Σκληρος δεξιος”! Μηπως ειναι και αλλου “σκληρος”; Σαν χαρακτηρας και ιδιοσυγκρασια, εννοω καλε! Αν και δεν το πιστευω, γιατι ο συντροφος του δηλωσε, οτι τον αγαπησε για την καλωσυνη του και για την ανεπτυγμενη ενσυναισθηση του! Προβληματιζομαι, ομως λιγουλακι! Δεδομενου οτι, το ολο παρουσιαστικο του και η σταση του, με παρεπεμψε στον γυναικειο ρολο! Εχε γουστο τωρα, να πρεπει να αναθεωρησω και να αντιστρεψω τους ρολους! Kassel, σε ρολο γυνης, με ολα τα παρελκομενα! Προς τα εξω, να δειχνει δυναμικος και με πυγμη και στην ιδιωτικη του ζωη, να παριστανει την οδαλισκη! Αχα! Χου! Χα! Αφηστε που και οι εικονες της επαφης τριτου τυπου, θα χρειαστουν επεξεργασια!

    Υ.γ. Τωρα, ακομη και το κοκκινο φουστανι, με μπερδευει!

  6. Αυτός ο Τάιλερ πρέπει να χρησιμοποιεί το ίδιο υαλουαρονικό υγρό που διαφήμιζε ο Φουρθιώτης κάποιες εποχές πριν. Πάντως ο Τάιλερ μάτι-μάγουλο λαμπίκο! Ο άλλος αλογομούρης.

Comments are closed.