Εμφάνιση-ΕΠΟΣ Μητσοτάκη με…καπέλο και skate στο Tik Tok (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-tik-tok

Με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο ΤικΤοκ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζει στους νέους το Youth Pass, η πλατφόρμα για τις αιτήσεις κλείνει στις 5 Δεκεμβρίου.

«Μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο νεανικός» λέει ο πρωθυπουργός, φορώντας ένα… ανάλογο καπέλο που του δίνει η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας, μαζί με ένα skateboard.

«Έχουν γίνει 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών και έχουμε ακόμα χρήματα για να γίνουν άλλες 90.000. Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», λέει ο κ. Μητσοτάκης που κλείνει το βίντεο με ένα αστείο για τα σκέιτ και κάνοντας και ο ίδιος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ρε καρακιτσαριό δεν πάς σε κανένα τσίρκο να κάνεις τον κλόουν και να μας αφήσεις ήσυχους με τις μαλακίες σου.

  2. Εμαθε απο τον Κασελακη και θελει κ αυτος να προσεγγισει νεος καιε ντιθηκε καρναβαλος για τα πανηγηρια.

  3. Οι ηλίθιοι τι ψηφίσανε. Που σε ρε Παπαδόπουλεεε.

  4. Κολο κρητηκο σκουληκι θα σε εξαυλωσουμε παλιο πουστα προδοτη θα πονεσεις πολυ για ολα οσα εκανες κρητηκο λοατκι.

  5. Α ρε Γιώργη Παπαδόπουλε ,το μόνο σου λάθος ήταν που έβλεπες μόνο κόκκινους ενώ έπρεπε να βγάλεις απ’τη μέση όλα τα λαμόγια, μιζαδορους, παραβατικους, ανώμαλους, απατριδες, μαυραγορίτες, γελοίους μέχρι τρεις γενιές όχι να μας τους αφήσεις να μας βασανίζουν μέχρι σήμερα και να κάνουν κακό στην πατρίδα. Κοιτάξτε φάτσα να πει όχι όπως ο κυβερνήτης Μεταξάς. Αλλά οι γελοίοι νεοέλληνες τον γελοίο θέλουν.

  6. ας αναρωτηθειτε λοιπον τι προσπαθει να αποκρυψει ΜΗΝ προφεροντας το Γ. ο Μπαμπινιωτης τι εχει να πει;

  7. το κυρος ενος πρωθυπουργου Φ+Γ (ηθικου + ανηθικου μαζι). Καρικατουρα κουκλο-κουλο-ρομποτ της πραΜατικοτητας των Σιωνιστων.

Comments are closed.